Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

”Îl ierţi pe Becali?”. De pe aeroport, Andrea Compagno a mărturisit tot după ce Gigi Becali a scăpat de el: ”Mi-a spus că nu mai vrea să joace cu mine!”

FCSB Publicat pe 10 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21488890/1/compagno.jpg

Telenovela în care a fost implicat Andrea Compagno a luat sfârşit! Gigi Becali a acceptat, într-un final, oferta venită de la Tianjin Jinmen Tiger.

Suma de transfer a italianului ar fi de 120.000 de euro, o adevărată lovitură pentru Gigi Becali, care i-a plătit lui Adrian Mititelu nu mai puţin de 1,5 milioane de euro pentru serviciile atacantului.

Compagno a vrut din start să plece în China, iar Becali a trimis o contraofertă de 200.000 de euro, după ce chinezii voiau să plătească doar 100.000 de euro pentru atacant. Atunci, italianul s-a supărat şi a spus că va rămâne la FCSB.

Scos din sărite de atitudinea atacantului, patronul bucureştenilor a vrut să ia o decizie care pare desprinsă dintr-un film de comedie: să îi prelungească lui Compagno contractul pe încă 3 ani. 

Înainte să plece în China, Compagno a oferit mai multe declaraţii. Italianul a dezvăluit că la începutul acestui an a fost informat că la FCSB se doreşte un alt tip de vârf. 

”Îl ierţi pe Becali?”

"(Îl ierţi pe Becali?) Cum am zis, eu voi fi recunoscut, pentru că anul trecut a plătit mult spre FCU şi cred că anul trecut l-am răsplătit, dar nu a fost destul. Când a început acest an a spus că vrea să joace cu alt gen de vârf. Nu e o problemă, eu sunt mulţumit că a luat această decizie. 

Sper să am şi o medalie de campion. (n.r. - despre revenirea în fotbalul românesc) Bucureştiul e un oraş frumos, la o echipă, cine ştie?! Dacă găseşti bine, te întorci. 

Când mă gândesc la meciul de titlu cu Farul, dispare somnul. S-a întâmplat să plec acum şi sper să fie campioni acum. M-am regăsit în România, de la mâncare, persoane, Bucureştiul, tot. Am fost bine, iubita mea a fost bine, iar fiul meu trebuia să se nască aici. Pentru mine era bine să fiu aici. 

Aştept să ajung în China, o ţară diferită de Europa, dar sunt pregătit de la 14 ani, de când am plecat de acasă. România a fost a doua casă şi încerc să mă adaptez. 

(n.r. - despre locul pe lista preliminară a Italiei) A fost ceva senzaţional, motivul pentru care o să le fiu recunoscător tuturor, că a fost ceva incredibil", a declarat Andrea Compagno, la plecarea din România.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele