Ultima oră
Detaliul incredibil despre ultimele zile ale lui Gigi Mulţescu Detaliul incredibil despre ultimele zile ale lui Gigi Mulţescu
CSM Oradea s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, în care va juca şi cu campioana Steaua Bucureşti CSM Oradea s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, în care va juca şi cu campioana Steaua Bucureşti
Reacţiile cluburilor din Superligă după decesul lui Gigi Mulţescu Reacţiile cluburilor din Superligă după decesul lui Gigi Mulţescu
Cornel Dinu, după decesul lui Gigi Mulţescu: "A fost uitat de actuala conducere" Cornel Dinu, după decesul lui Gigi Mulţescu: "A fost uitat de actuala conducere"
"Toţi ne ducem! Aş face un apel". Reacţia lui Ioan Andone după decesul lui Gigi Mulţescu "Toţi ne ducem! Aş face un apel". Reacţia lui Ioan Andone după decesul lui Gigi Mulţescu
Le meciurile din această etapă de Superligă se va ţine un moment de reculegere în memoria lui Gigi Mulţescu Le meciurile din această etapă de Superligă se va ţine un moment de reculegere în memoria lui Gigi Mulţescu

VIDEO | Unirea Slobozia - Gloria Buzău 2-1. Pospielov decide derby-ul nou-promovatelor

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 2 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21719221/2/unirea-slobozia-gloria-buzau-superliga-superbet-2-09-2024.jpg

Unirea Slobozia a învins pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Gloria Buzău, în etapa a opta din Superligă.

Buzoienii au fost periculoşi la Clinceni, având două ocazii importate în prima repriză, prin Ricardo Matos, în minutele 9 şi 23, dar s-au aflat aproape de autogol în minutul 28, la o neînţelegere între Dobrosavlevici şi Greab.

În finalul primei părţi, minutul 45+6, după verificarea VAR, arbitrul Cristian Moldoveanu a dictat penalti pentru gazde la un henţ al lui Călin, în careu. A executat Pospelov şi a deeschis scorul. În minutul 65, abia intrat pe teren, Alexandru Stan a egalat pentru oaspeţi, cu o lovitură de cap. Sekou Camara a înscris pentru gazde în minutul 74, dar golul a fost anulat de VAR pentru o poziţie de ofsaid.

Însă în minutul 90+3 ucraineanul Pospelov a înscris cu capul, dintr-un corner, golul victoriei gazdelor şi s-a terminat Unirea Slobozia – Gloria Buzău 2-1. Elevii lui Mihalcea se află pe locul 8 în clasamentul Superligii, cu 11 puncte. Gloria Buzău este ultima clasată, cu 5 puncte.

VIDEO | Unirea Slobozia - Gloria Buzău 2-1 (Pospielov 45+7- penalty, 90+3 / Stan 65), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Unirea Slobozia: Rusu - Medina, Antoche, Pospielov, Şerbănică - Lopez, Perianu, - Aganovic, Purece, Afalna - Gele
  • Gloria Buzău: Greab - Turda, Dobrosavlevici, Grigore - Gustavo, Tavares, Akhmatov, Grosu - Işfan, Gheorghe, Matos

Minutul 90+5: Final de meci! Se termină 2-1 pentru Slobozia.

Minutul 90+3: GOL Unirea Slobozia! Pospielov este scăpat din marcaj şi marchează cu o lovitură de cap. Mingea a venit din corner.

Minutul 85: Rusu a scos în corner la mingea trimisă lângă bară de Afalna.

Minutul 75: Camara a finalizat o acţiune superbă din careu. Reuşita a fost anulată pentru offside.

Minutul 69: Dumitru a trimis mingea în bară!

Minutul 65: GOL Gloria Buzău! Tavares centrează foarte bine, iar Stan reia de lângă un adversar cu capul.

Minutul 53: Lopez rămâne la minge şi trage tare. Greab prinde în doi timpi.

Minutul 47: O reluare spectaculoasă din careu putea aduce gol pentru buzoieni.

Minutul 45+8: Pauză! Slobozia conduce cu 1-0.

Minutul 45+7: GOL Unirea Slobozia! Arbitrul apelează la monitorul VAR şi dictează penalty pentru un henţ comis de Călin. Pospielov a transformat fără emoţii.

Minutul 37: Afalna trece elegant de un adversar în marginea terenului şi scoate la Aganovic, dar Tavares intervine providenţial şi blochează.

Minutul 23: Rusu are o paradă de zile mari la şutul lui Matos.

Minutul 17: Akhmatov reia în forţă din marginea careului. Mingea a trecut puţin pe lângă.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------

Promovate în Superligă la finalul sezonului precedent, cele două echipe se vor întâlni pentru prima dată pe prima scenă a fotbalului românesc.

Înaintea partidei de astăzi, Gloria Buzău a strâns cinci puncte şi se află pe ultimul loc, în vreme ce Unirea Slobozia a acumulat opt puncte şi se poziţionează pe locul 10.

În sezonul precedent, cele două combatante s-au întâlnit de trei ori. Buzoienii au câştigat de două ori, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele