Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

Doctorul lui Dinamo a aruncat cu o sticlă de apă în Kopic, iar după a demisionat

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21725685/1/fc-voluntari-dinamo-bucuresti-cupa-romaniei-betano-28-08-2024.jpg

Dinamo are un început de sezon cu mult peste aşteptări. Formaţia pregăită de Kopic a strâns 12 puncte în opt etape şi se află pe locul şase.

Totuşi, situaţia nu este tocmai roz la Dinamo. În interiorul vestiarului a izbucnit un conflict între Zeljko Kopic şi Talal Haj Kanameh, doctorul echipei. În urma acestui scandal, Talal Haj Kanameh şi-a dat demisia.

Conform Fanatik, antrenorul croat i-a reproşat doctorului accidentările suferite de jucători în ultima perioadă, moment în care Kanameh a izbucnit şi a aruncat cu o sticlă de apă în Kopic.

Incidentul a avut loc înaintea partidei dintre Universitatea Cluj şi Dinamo, iar cei doi au fost despărţiti de Florentin Petre şi de alţi oameni din staff. Conform iamsport, acesta nu a fost primul incident dintre cei doi, iar reacţia doctorului a venit după mai multe conflicte pe care le-a avut cu Zeljko Kopic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele