Ultima oră
Enigma autocarului a fost elucidată Enigma autocarului a fost elucidată
Louis Munteanu, transfer cu efect imediat. Ioan Varga a făcut anunţul! „Am deja ofertă pentru el” Louis Munteanu, transfer cu efect imediat. Ioan Varga a făcut anunţul! „Am deja ofertă pentru el”
LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Bară în primul minut! LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Bară în primul minut!
Leo Strizu este gata de revenirea în antrenorat! "Am mai fost în discuţii" Leo Strizu este gata de revenirea în antrenorat! "Am mai fost în discuţii"
S-a aflat când va reveni Marius Ştefănescu în echipa de start S-a aflat când va reveni Marius Ştefănescu în echipa de start
Surpriză! Sergio Ramos ar putea ajunge la o echipă nou înfiinţată Surpriză! Sergio Ramos ar putea ajunge la o echipă nou înfiinţată

FCSB s-a impus în amicalul cu FC Voluntari. Meciul în care au debutat Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu

FCSB Publicat pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21725597/1/fcsb.jpg

FCSB a câştigat cu 3-0 partida amicală disputată sâmbătă, împotriva celor de la FC Voluntari, la Baza Sportivă FCSB.

Golurile roş-albaştrilor au fost reuşite de Valentin Creţu (6), Baba Alhassan (36) şi Marius Ştefănescu (75).

Pentru FCSB au debutat, în acest joc, noile achiziţii Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu, primul fiind coautor la golul lui Ştefănescu.

FCSB a evoluat în prima repriză în următoarea formulă de echipă: Udrea - Creţu, Chiricheş, Alecsandroaie, Panţîru - Şut, Alhassan - Baeten, Oct. Popescu, Miculescu - Tănase.

În a doua repriză, echipa trimisă în teren de Elias Charalambous a fost următoarea: Vlad - Pantea, M. Popescu, Dawa, Pădurariu - Alhassan, Baeten - Ştefănescu, L. Phelipe, Popa - Bîrligea.

Pe parcursul celei de-a doua părţi, Damaşcan l-a înlocuit pe Baeten.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele