Ultima oră
"Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia! "Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia!
Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV
Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă
Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat” Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat”
Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV
Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci

Victor Angelescu a rupt tăcerea după ce telenovela "Daniel Bîrligea" a luat sfârşit. "Noi am fost primii"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 6 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21725009/1/reunire-lot-rapid-bucuresti-10-06-2024.jpg

Daniel Bîrligea a ajuns la FCSB, după o desfăşurare interesantă de evenimente.

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu Bîrligea. Mutarea a fost confirmată şi de Neluţu Varga, dar cu o seară înainte să ajungă în Bucureşti, atacantul s-ar fi răzgândit. La vremea respectivă a apărut informaţia că Rapid a intrat pe fir şi a fost la un pas să îl "fure" pe Bîrligea. Până la urmă, fotbalistul de 24 de ani a semnat cu FCSB.

Între timp, Gigi Becali a avut mai multe intervenţii în presă şi l-a acuzat pe Dan Şucu că nu a fost corect, deoarece FCSB şi CFR Cluj s-ar fi înţeles înainte ca oficailii Rapidului să înceapă negocerile cu Bîrligea şi agentul jucătorului. Acum, Victor Angelescu a oferit o reacţie pe această temă şi a punctat că Rapid a fost prima echipă care a făcut o ofertă pentru Daniel Bîrligea.

”Nu mai sunt multe de spus, a semnat cu FCSB. Nu putem vorbi 100%, dar noi am fost primii care am făcut oferta. Cei de la FCSB au făcut cea mai mare ofertă şi s-au înţeles şi cu jucătorul. Noi ce să mai facem acum?”, a spus Victor Angelescu, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele