Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 8 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21725957/1/romania-olanda-uefa-euro-2024-2-07-2024-5.jpg

România a învins-o pe Kosovo, scor 3-0, vineri seară. Deşi jocul prestat de naţionala pregătită de Mircea Lucescu a fost unul foarte solid, nu toată lumea este euforică.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Emil Grădinescu a îndemnat la calm. Cunoscutul comentator sportiv a punctat că victoria a venit în faţa unui adversar modest, Kosovo. De asemenea, Emil Grădinescu nu este convins că România ar putea să câştige un meci cu Bosnia, învinsă în această seară, scor 5-2, de Olanda.

"Eu am impresia că umflăm victoria asta. Cu Kosovo, bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă, urna a treia valorică.

Noi am tratat serios competiţia asta. (n.r. Ce şanse am avea cu Bosnia şi Israel) Cu Bosnia, nu ştiu, ne-au bătut cu 1-0, noi i-am bătut aici pentru că au venit cu echipa a doua, în Liga Naţiunilor, ultima ediţie.

Să nu ne (n.r. entuziasmăm) peste măsură. Am jucat bine, a fost bine, dar totuşi, e Kosovo, nu e cine ştie ce echipă, e Kosovo", a declarat Emil Grădinescu la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri