Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21725931/1/profimedia-0771643075.jpg

FCSB a întărit în mod semnificativ atacul la FCSB, în această vară. Daniel Bîrligea, Florin Tănase, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu sunt jucătorii care au ajuns, în ultimul timp, la campioană.

Gigi Becali a anunţat cum va arăta atacul la FCSB, începând de acum. Se pare că Daniel Bîrligea va fi în centru, David Miculescu în flancul drept, iar Florin Tănase pe partea stângă.

”David Miculescu e greu să-l mai scoţi, nu mai ai cum să-l scoţi din echipă. Bîrligea şi David Miculescu, ăştia doi… Nu ai cum.

Acum sunt patru jucători pe un post… Tavi, Musi, Ştefănescu şi Băluţă. Sunt 4 pe un post! Pentru că pe Bîrligea şi David Miculescu nu-i mai pui la socoteală. E şi Tănase al 5-lea, care poate juca şi inter. Sunt patru jucători pe care îi ţii pe bancă.

Asta va fi echipa… Tănase în stânga, i-am spus asta: ‘Tu joci cum zice Ferguson, nu ce vrei tu!’. A zis că joacă, dar că încă nu e bine pregătit. El joacă stânga, Bîrligea în atac şi Miculescu în dreapta. Ăsta e atacul nostru!

I-am zis: ‘Tu joci ce zice Ferguson!’. A spus: ‘Da, dom’le, joc!”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele