Ultima oră
E gata! Neluţu Varga s-a convins după meciul contra FCSB-ului şi anunţă următorul tun dat pe piaţa transferurilor de CFR: ”I-a crescut cota cu 2 milioane de euro!”

E gata! Neluţu Varga s-a convins după meciul contra FCSB-ului şi anunţă următorul tun dat pe piaţa transferurilor de CFR: ”I-a crescut cota cu 2 milioane de euro!”
S-a aflat când vor reveni pe teren Lixandru şi Edjouma S-a aflat când vor reveni pe teren Lixandru şi Edjouma
LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Două bare în prima repriză LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Două bare în prima repriză
Un cunoscut dinamovist s-a oferit să suporte toate cheltuielile înmormântării lui Gigi Mulţescu Un cunoscut dinamovist s-a oferit să suporte toate cheltuielile înmormântării lui Gigi Mulţescu
Probleme mari la FC Barcelona! Starul echipei s-a rupt

Probleme mari la FC Barcelona! Starul echipei s-a rupt
Denis Drăguş, desfiinţat de antrenorul lui Trabzonspor şi de un fost fotbalist turc Denis Drăguş, desfiinţat de antrenorul lui Trabzonspor şi de un fost fotbalist turc

Cornel Şfaiţer, refuzat din nou! Un alt antrenor nu a vrut să semneze cu Poli Iaşi

Poli Iași Publicat de Tudor Moisa pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21725751/1/adunarea-generala-a-federatiei-romane-de-fotbal-28-06-2021.jpg

Poli Iaşi a rămas fără antrenor, după ce Tony a decis să se despartă de clubul moldovean.

În căutare de un înlocuitor pentru portughez, Cornel Şfaiţer a declarat, zilele trecute, că l-a contactat pe Cristiano Bergodi. Se pare că italianul ar avea o ofertă din ţările arabe şi l-a refuzat pe preşedintele formaţiei ieşene.

Acum, Adrian Mutu a dezvăluit că a fost sunat de Corner Şfaiţer, dar a refuzat propunerea. De asemenea, "Briliantul" a declarat că nu a fost contactat de nimeni de la Sepsi.

“Am vorbit cu domnul Cornel Şfaiţer şi i-am spus că deocamdată aştept. Din partea lui Sepsi nu m-a contactat nimeni. Acum sunt într-un moment în care reflectez şi mă gândesc la tot ce se întâmplă. Pentru că încep să se mişte lucrurile. În sensul că echipele îşi dau seama de momentul în care sunt sau în care pot fi în următoarea perioadă.

În momentul acesta mă gândesc. Nu m-a contactat nimeni de la Sepsi şi nu pot să spun ceva despre această echipă. Sunt discuţii şi cu echipe din afară, dar nu e ceva concret. Dacă aveam ceva concret, probabil că eram acolo. 

Sunt ţări în care nu m-a interesat să mă duc din diferite motive, sunt unele unde mă interesează, dar procesul prin care trebuie să treci nu e aşa uşor. Pentru mine nu este nicio grabă, pentru că nu am de ce să mă grăbesc. Vreau să fac o alegere corectă”, a declarat Adi Mutu, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele