Ultima oră
Cutremur în Premier League! Manchester City ar putea fi exclusă din campionat Cutremur în Premier League! Manchester City ar putea fi exclusă din campionat
"Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia! "Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia!
Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV
Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă
Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat” Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat”
Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV

Florin Talpan o vrea pe FCSB exclusă din Europa League! "Rea credinţă"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 6 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21724802/1/steaua-csm-exim-bank-bucuresti-csu-sibiu-liga-nationala-8-03-2017.jpg

Florin Talpan a făcut un nou demers împotriva FCSB. Juristul Stelei cere excluderea campioanei din Europa League.

Lupta de la distanţă dintre Florin Talpan şi FCSB este arhicunoscută. De-a lungul ultimilor ani, juristul a făcut mai multe demersuri în instanţe, la FRF şi la UEFA. Acum, Talpan a trimis o serie de cerinţe Federaţiei Române de Fotbal, conform Fanatik. Printre acestea se numără şi excluderea FCSB din Europa League, pentru că ar fi fost inclusă în Liga 1 prin "rea credinţă".

”1. Prezentarea corectă a palmaresului Stelei Bucureşti în toate materialele de promovare a UEFA şi în statisticile prezente pe site-ul uefa.com, clubul Steaua fiind înfiinţat în 1947.

2. Rectificarea pe site-ul dumneavoastră a palmaresului deţinut de către SC Fotbal Club Fcsb SA, care s-a înfiinţat în 2004. Pentru evitarea confuziei, solicităm prezentarea clubului înfiinţat în 2004 pe toate materialel UEFA sub altă denumire decât Steaua Bucureşti.

3. Excluderea SC Fotbal Club Fcsb SA din orice competiţie europeană, deoarece a fost inclusă în Liga 1 prin rea credinţă, cu complicitatea conducerii FRF.

4. Dezafilierea SC Fotbal Club Fcsb SA.

5. Predarea locului în Liga 1 Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, întrucât SC Fotbal Club Fcsb SA s-a afiliat la FRF în mod fraudulos”, sunt cererile trimise de Florin Talpan la FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele