Ultima oră
VIDEO | Repriză perfectă pentru românii de la Parma! După Valentin Mihăilă, Dennis Man a dat şi el o pasă de gol VIDEO | Repriză perfectă pentru românii de la Parma! După Valentin Mihăilă, Dennis Man a dat şi el o pasă de gol
Ianis Stoica a luat decizia, după ce a avut o ofertă importantă! Fotbalistul ademenit cu un salariu triplu Ianis Stoica a luat decizia, după ce a avut o ofertă importantă! Fotbalistul ademenit cu un salariu triplu
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă de foc in Giuleşti. Echipele de start! VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă de foc in Giuleşti. Echipele de start!
Breaking News! Barcelona, tun pe piaţa transferurilor! Balonul de Aur a pus cerneala pe contract

Breaking News! Barcelona, tun pe piaţa transferurilor! Balonul de Aur a pus cerneala pe contract
VIDEO | UTA - Hermannstadt 1-1. Sibienii au fost mai periculoşi, dar schimbările lui Mircea Rednic au smuls un punct pentru arădeni VIDEO | UTA - Hermannstadt 1-1. Sibienii au fost mai periculoşi, dar schimbările lui Mircea Rednic au smuls un punct pentru arădeni
VIDEO | Valentin Mihăilă, pasă de gol în minutul 2 VIDEO | Valentin Mihăilă, pasă de gol în minutul 2

Rapid a dat lovitura! Mutarea, confirmată de Marius Şumudică. „Nu a venit niciodată în România un asemenea jucător”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21725646/1/profimedia-0259383186.jpg

Marius Şumudică a anunţat transferul unui jucător cu un CV incredibil pentru nivelul Superligii.

Este vorba despre internaţionalul camerunez Clinton N'Jie, fost jucător la echipe precum Tottenham, Marseille şi Lyon. După spusele antrenorului român, N'Jie va ateriza duminică la Bucureşti pentru a semna cu Rapid, din postura de jucător liber de contract.

„Vreau să se liniştească toată lumea, inclusiv suporterii, vom aduce trei jucători! Nu vreau să spun mai multe acum, am mai spus că-l vrem pe Bîrligea şi nu s-a concretizat.

O să aducem un mijlocaş, un jucător de bandă şi un atacant. Clinton N'Jie mâine aterizează la Bucureşti! Din ce ştiu eu, este semnat precontractul.

Din punctul de vedere al CV-ului, al cotei de piaţă, nu a venit niciodată în România un asemenea jucător. Pe N'Jie îl ştiu de la Sivasspor. A jucat la Tottenham, la Marseille, are meciuri în Premier League.

Are 31 de ani, are maturitatea necesară. A jucat şi contra CFR-ului, este un jucător de mare viteză, are o calitate foarte bună în duelurile unu la unu”, a declarat Marius Şumudică în direct în emisiunea Fanatik Superliga.

Jucătorul de bandă dreaptă a evoluat ultima oară la Sivasspor, dar formaţia din Turcia a decis să nu îi prelungească înţelegerea. Camerunezul fusese un jucător promiţător în momentul în care Tottenham a dat 14 milioane de euro în 2015, pentru a-l transfera de la Olympique Lyon.

  • 900.000 de euro este cota lui Clinton N'Jie în prezent, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • Extrema dreaptă are 44 de meciuri jucate în naţionala Camerunului, unde a înscris 10 goluri şi şi-a trecut în palmares Cupa Africii pe Naţiuni în 2017
mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele