Ultima oră
E gata! Neluţu Varga s-a convins după meciul contra FCSB-ului şi anunţă următorul tun dat pe piaţa transferurilor de CFR: ”I-a crescut cota cu 2 milioane de euro!”

E gata! Neluţu Varga s-a convins după meciul contra FCSB-ului şi anunţă următorul tun dat pe piaţa transferurilor de CFR: ”I-a crescut cota cu 2 milioane de euro!”
S-a aflat când vor reveni pe teren Lixandru şi Edjouma S-a aflat când vor reveni pe teren Lixandru şi Edjouma
LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Două bare în prima repriză LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Două bare în prima repriză
Un cunoscut dinamovist s-a oferit să suporte toate cheltuielile înmormântării lui Gigi Mulţescu Un cunoscut dinamovist s-a oferit să suporte toate cheltuielile înmormântării lui Gigi Mulţescu
Probleme mari la FC Barcelona! Starul echipei s-a rupt

Probleme mari la FC Barcelona! Starul echipei s-a rupt
Denis Drăguş, desfiinţat de antrenorul lui Trabzonspor şi de un fost fotbalist turc Denis Drăguş, desfiinţat de antrenorul lui Trabzonspor şi de un fost fotbalist turc

Gigi Becali nu a stat pe gânduri! Jucătorul semnează cu rivala FCSB-ului. „I-am dat hârtie să plece liber”

FCSB Publicat pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21725619/1/gigi-becali-1.jpg

Gigi Becali a anunţat că Denis Haruţ va pleca de la FCSB, iar cea mai probabilă destinaţie a fundaşului ar putea fi rivala la titlu a „roş-albaştrilor”.

Patronul FCSB-ului a dezvăluit că jucătorul de 25 de ani a refuzat oferta Farului şi are şanse mari să semneze cu CFR Cluj, după ce a fost pus pe liber de campioana României. 

„I-am dat hârtie lui Haruţ să plece liber. I-am spus lui Bilaşco. A zis că i-ar interesa, dar nici nu ştiu ce a mai făcut Haruţ. I-am dat drumul să plece la Hagi, după a zis că nu mai pleacă acolo, chiar nu ştiu”, a declarat Gigi Becali, în direct la Fanatik.

Marius Bilaşco s-a interesat de situaţia lui Haruţ în contextul în care CFR Cluj va renunţa la trei apărători în următoarea perioadă. Este vorba despre Matija Boben (30 de ani), Anton Kresic (28 de ani) şi Arlind Ajeti (30 de ani).

Denis Haruţ evoluează din februarie 2021 la FCSB, după ce a fost adus de la FC Botoşani pentru suma de 660.000 de euro. El a jucat doar trei meciuri în acest start de sezon.

  • Fundaşul este cotat de Transfermarkt la suma de 400.000 de euro
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele