Ultima oră
Schimbare totală a situaţiei lui Ianis Hagi! Impresarul jucătorului a lămurit tot Schimbare totală a situaţiei lui Ianis Hagi! Impresarul jucătorului a lămurit tot
Gică Craioveanu a scos în evidenţă aspectul la care trebuie să lucreze Mihăilă Gică Craioveanu a scos în evidenţă aspectul la care trebuie să lucreze Mihăilă
O nouă emisiune spectaculoasă Fotbal Show, astăzi seară, la Prima Sport O nouă emisiune spectaculoasă Fotbal Show, astăzi seară, la Prima Sport
Hugo Mallo, condamnat după ce a abuzat sexual o femeie în faţa a zeci de mii de oameni Hugo Mallo, condamnat după ce a abuzat sexual o femeie în faţa a zeci de mii de oameni
OFICIAL | Bogdan Ţîru a revenit în Superligă OFICIAL | Bogdan Ţîru a revenit în Superligă
OFICIAL | Costel Avram a semnat cu o echipă care se bate la titlu OFICIAL | Costel Avram a semnat cu o echipă care se bate la titlu

Hunedorenii au luat o decizie radicală după scenele halucinante din Croaţia! ”O facem pentru România”

Europa League Publicat de Tudor Moisa pe 2 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21689924/1/ubirijeka.png

Scene halucinante la partida dintre Rijeka şi Corvinul.

În prelungirile partidei, o sursă Prima Sport prezentă la meci ne-a semnalat că fanii croaţi au scandat în finalul meciului: "Ubi, ubi, ubi, cigani". Expresia se traduce în limba română: "Omorâţi tiganii". Ulterior, am verificat pe transmisie informaţia, iar în minutul 90+8 se poate auzi foarte clar scandarea deplasată a fanilor croaţi. 

Acum a venit şi reacţia primarului din Hunedoara, Dan Bobouţanu. Edilul a anunţat că hunedorenii nu au de gând să lase lucrurile aşa şi vor merge la UEFA cu o sesizare. De asemenea, Bobouţanu a dezvăluit şi alte incidente petrecute în Croaţia.

”La pomul lăudat să nu te duci cu sacul. S-a demonstrat în Croaţia cum e «politically corect». La Sibiu, delegaţia croată a stat înspre galeria croată. Aici, noi am stat lângă galeria lor. Ne-au înjurat pe tot parcursul meciului. Asta e Uniunea Europeană? Aşa e Croaţia în UE?

Ne-au pus ostentativ în dreptul galeriei celor de la Rijeka. Evident că ne-au văzut şi ne-au înjurat. Pumni în aer, totul a culminat cu acea scandare. Repetându-se obsesiv, mi-am dat seama despre ce e vorba. Sunt xenofobi, rasişti, dar la croaţi pare că se poartă.

Ar cam trebui să facem o scrisoare către UEFA. Am reprezentat România, nu doar Corvinul. Le sugerez să facă o scrisoare. Observatorul probabil a scris în raport, la noi scria şi ca bate vântul incorect, la ei era permisă băutura alcoolică în tribună.

La noi nu ai voie, la ei se poate. Plus că acel stadion era omologat pentru cupele europene, iar suporterii noştri erau ţinuţi într-o cuşcă. Ce e asta?! Regretabil şi reprobabil.

Şi a fost şi premeditat. Repet, voi sugera să trimitem o scrisoare către UEFA, nu ştiu cât va conta, dar o facem pentru România”, a declarat Dan Bobouţanu, pentru Golazo.

Corvinul a fost eliminată de Rijeka, joi seară, în al doilea tur preliminar Europa League. Hunedorenii vor evolua în al treilea tur preliminar Conference League, împotriva celor de la Astana.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele