Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Gigi Becali nu renunţă la varianta Louis Munteanu! A trimis din nou ofertă celor de la Fiorentina

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21668294/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-15-03-2024.jpg

Louis Munteanu a revenit la Fiorentina, grupare de care aparţine, după ce în ultimele două sezoane a evoluat pentru Farul Constanţa sub formă de împrumut.

Contractul internaţionalului român este valabil încă un an, iar FCSB şi Rapid şi-au exprimat recent interesul în ceea ce îl priveşte pe Louis Munteanu.

Becali le oferise italienilor 1,5 milioane de euro, iar mai apoi a apărut în presa de casă a Fiorentinei informaţia că oficialii sunt dispuţi să îl cedeze pe Louis Munteanu pentru aproximativ 2 milioane de euro.

Cei de la ProSport scriu că Gigi Becali nu renunţă. Omul de afaceri a retrimis italienilor oferta de 1.5 milioane de euro pentru atacant.

Munteanu are şanse mici să fie păstrat în lotul formaţiei viola, mai ales după transferul lui Moise Kean de la Juventus, pentru care s-au plătit 18 milioane de euro, o cifră importantă chiar şi pentru un club de calibrul Fiorentinei.

Rapid s-a retras din cursă

”La noi, ţinând cont că există o posibilitate mare ca Rrahmani să nu mai plece, nu cred că vom mai merge pe acea pistă. Am adus deja un atacant, Rrahmani sperăm să rămână.

Burmaz rămâne 100%. Suntem destul de acoperiţi pe postul ăla. Din punctul meu de vedere, da, este pistă închisă Louis Munteanu. Atâta timp cât Rrahmani nu pleacă, nu vom mai merge”, a spus acţionarul minoritar al giuleştenilor, Victor Angelescu, la Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele