Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Dominic Marcu şi Tesla Model 3 Performance participă în acest weekend la Harghita Challenge

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 25 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21642903/1/marcu.jpg

Dominic Marcu se pregăteşte pentru o nouă provocare: Harghita Challenge, fiind pentru prima dată când Dominic va lua startul pe acest traseu spectaculos, aducând cu el performanţa şi inovaţia maşinii cu curse Tesla Model 3 Performance.

În acest weekend, pe 29 şi 30 iunie, va avea loc o nouă etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Evenimentul promite să fie unul plin de adrenalină şi momente memorabile, iar Dominic este hotărât să dea tot ce are mai bun pe traseu.

"Abia aştept să particip la Harghita Challenge pentru prima dată şi să experimentez acest traseu. Suntem pregătiţi să ne întâlnim cu toţi susţinătorii noştri şi să împărtăşim această experienţă incredibilă," a declarat Dominic Marcu.

Fanii şi susţinătorii sunt invitaţi să fie prezenţi în număr cât mai mare la Harghita Challenge pentru a susţine concurenţii şi a trăi împreună emoţiile competiţiei. Pentru cei care nu pot ajunge la faţa locului, cursa va fi transmisă în direct pe TVR Sport şi pe canalul de Youtube FRAS.

Pentru mai multe informaţii şi pentru a urmări evoluţia lui Dominic Marcu în campionat, vă invităm să accesaţi pagina noastră de Facebook sau site-ul oficial.

Dominic Marcu este un pilot pasionat de tehnologie şi inovaţie, dedicat promovării motorsportului electric în România. Cu o participare activă în competiţiile de viteză în coastă, Dominic continuă să inspire tinerii şi să încurajeze adoptarea tehnologiilor sustenabile în motorsport.

Visurile lui Dominic Marcu nu s-ar fi putut materializa fără susţinerea partenerilor care împărtăşesc pasiunea pentru inovaţie şi sustenabilitate: E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle, George - primul banking inteligent din România, o inovaţie BCR, BCR Leasing, Hama Romania, Pringles, Duracell, Unplugged Performance, Tecnet, AutoChelu, , Plus Autotrade, THOR prin Edotec şi Ministerul Mediului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele