Ultima oră
MM Stoica vine în studio-ul Fotbal Show, la o zi după derby-ul CFR Cluj - FCSB! Multe alte subiecte interesante, în direct la Prima Sport MM Stoica vine în studio-ul Fotbal Show, la o zi după derby-ul CFR Cluj - FCSB! Multe alte subiecte interesante, în direct la Prima Sport
Alex Mitriţă nu a mai suportat şi a răbufnit, după penalty-ul ratat cu Poli Iaşi: „Vă rog să daţi dovadă de respect!” Alex Mitriţă nu a mai suportat şi a răbufnit, după penalty-ul ratat cu Poli Iaşi: „Vă rog să daţi dovadă de respect!”
Gigi Becali i-a dat replica lui Louis Munteanu, după semnele ironice făcute la ambele goluri marcate în poarta FCSB-ului: „E copil” Gigi Becali i-a dat replica lui Louis Munteanu, după semnele ironice făcute la ambele goluri marcate în poarta FCSB-ului: „E copil”
Ce locuri ocupă tenismenele românce în clasamentul WTA Ce locuri ocupă tenismenele românce în clasamentul WTA
E gata! Adrian Mutu revine pe banca tehnică: „Negocierile sunt în desfasurare” E gata! Adrian Mutu revine pe banca tehnică: „Negocierile sunt în desfasurare”
Cutremur în Premier League! Manchester City ar putea fi exclusă din campionat Cutremur în Premier League! Manchester City ar putea fi exclusă din campionat

Finala Campionatului Naţional de Drift, în acest weekend în Piaţa Constituţiei din Capitală

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 6 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21725155/1/drift.jpg

Peste 30.000 de cai putere vor lua cu asalt, în acest weekend, Piaţa Constituţiei din Capitală, pentru marea finală a Campionatului Naţional de Drift, care va avea la start peste 60 de piloţi din 5 ţări, marele favorit pentru a câştiga titlul fiind un tânăr din Braşov care nu a împlinit încă 18 ani.

Etapa care va consemna încheierea sezonului de drift pe plan intern aduce nu doar piloţi din România, ci şi din Ucraina, Bulgaria, Cehia şi Norvegia. Cele mai puternice maşini care vor putea fi admirate în acţiune în Bucureşti vor avea peste 1.000 de cai putere, astfel că spectacolul derapajelor controlate va fi unul de top.

La 17 ani şi 11 luni, Gabi Imre jr este principalul favorit pentru a câştiga titlul şi să devină cel mai tânăr campion naţional din istoria acestui sport în România. Pilotul din Braşov are nevoie doar să treacă de calificări pentru a-şi asigura matematic trofeul mult visat.

Marea finală va debuta sâmbătă, de la ora 10:00, cu antrenamentele libere la clasele SemiPro şi Pro, iar seara, la 18:30, au loc calificările pentru a stabili grila de battle-uri pentru duminică. De la ora 20:00, fanii vor avea parte de un meet & greet cu piloţii lor favoriţi.

Lupta se va da duminică, atunci când în prima parte a zilei vor avea loc ultimele antrenamente, iar de la 16:30 încep battle-urile care vor stabili câştigătorii la cele două clase.

Printre cei care vor concura sâmbătă şi duminică vor participa şi foştii campioni naţionali Răzvan Frăţianu, Ivan Ivanov, Claudiu Adam şi Radu Evl Santos Moise, dar şi două fete, Natalia Iocsak şi ucraineanca Anastasia Marisenkova. De asemena, la etapă revine, după o lungă pauză, unul dintre pionierii driftului în România, Marius KNS Mitrache.

Preţul unui bilet de acces la finala Campionatului Naţional de Drift din Piaţa Constituţiei este de 50 de lei pentru o zi sau 75 de lei acces în ambele zile ale competiţiei. Pe lângă expoziţii de maşini, spectatorii au şi posibilitatea de a încerca experienţa trike-urile electrice.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele