Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Cristi Săpunaru vrea să joace! Ce a făcut fundaşul după meciul cu CFR Cluj

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 21 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21676804/1/reunire-lot-rapid-bucuresti-10-06-2024.jpg

Rapid şi CFR Cluj au remizat, scor 2-2, sâmbătă seară, în Giuleşti.

Căpitan şi integralist meci de meci în ultimele sezoane, Cristi Săpunaru nu a bifat niciun minut în actuala stagiune. Deşi a ajuns la 40 de ani, fundaşul Rapidului nu are de gând să lase lucrurile aşa şi trage tare la antrenamente.

Robert Niţă a fost prezent la meciul de sâmbătă şi a povestit ce s-a întâmplat după fluierul final. În Giuleşti a avut loc un antrenament la care au participat jucătorii de la Rapid care nu au intrat deloc şi care au bifate puţine minute în partida cu CFR Cluj.

Fostul atacant a povestit că Săpunaru a luat antrenamentul de completare în serios, semn că îşi doreşte să revină cât mai repede pe teren.

”Referitor la Săpunaru, eu am mai stat o oră după meci. Au rămas două grupuri. Jucătorii care au jucat mai puţin, care au intrat pe parcursul meciului, şi jucătorii care nu au jucat deloc. Au făcut un antrenament de completare, cum spun ei, şi m-a impresionat Săpunaru.

Nu ştiu dacă a fost supărat sau nu, dar felul cum a făcut lansatele alea după finalul jocului… Chiar am vorbit la final cu Cristi, că m-a văzut că stăteam prin tribună p-acolo. Am vorbit câteva minute cu el. E clar că niciunul jucător nu îi convine să nu joace. E liderul echipei, e căpitanul echipei.

E normal să fie afectat. Păi era afectat Cîrjan anul trecut, care nici nu debutase la seniori. E afectat El Sawy. (n.r. – Cum ţi s-a părut Săpunaru?) Concentrat pe ce are de făcut. Dornic să intre şi să arate că e un lider. Era trist.

Probabil şi rezultatul. Se duce cu galeria, cântă, la tribuna a doua îi dă tricoul unui copil, face poze cu ei, dar nu ai cum să fii fericit. Anul trecut erai căpitanul echipei, integralist meci de meci şi acum în două meciuri oficiale, deşi se schimbă fundaşii centrali, el nu intră. Nu are niciun minut în acest sezon”, a declarat Robert Niţă, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele