Ultima oră
E gata! Neluţu Varga s-a convins după meciul contra FCSB-ului şi anunţă următorul tun dat pe piaţa transferurilor de CFR: ”I-a crescut cota cu 2 milioane de euro!”

E gata! Neluţu Varga s-a convins după meciul contra FCSB-ului şi anunţă următorul tun dat pe piaţa transferurilor de CFR: ”I-a crescut cota cu 2 milioane de euro!”
S-a aflat când vor reveni pe teren Lixandru şi Edjouma S-a aflat când vor reveni pe teren Lixandru şi Edjouma
LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Două bare în prima repriză LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Două bare în prima repriză
Un cunoscut dinamovist s-a oferit să suporte toate cheltuielile înmormântării lui Gigi Mulţescu Un cunoscut dinamovist s-a oferit să suporte toate cheltuielile înmormântării lui Gigi Mulţescu
Probleme mari la FC Barcelona! Starul echipei s-a rupt

Probleme mari la FC Barcelona! Starul echipei s-a rupt
Denis Drăguş, desfiinţat de antrenorul lui Trabzonspor şi de un fost fotbalist turc Denis Drăguş, desfiinţat de antrenorul lui Trabzonspor şi de un fost fotbalist turc

Pleacă Blazek de la Rapid? Marius Şumudică a dat răspunsul

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21725710/1/fc-rapid-1923-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-05-08-2024-3.jpg

Ajung în această vară în Giuleşti, Filip Blazek a fost rezervă neutilizată în ultimele patru etape.

Ultimul meci pe care slovacul l-a bifat a fost remizat cu Sepsi, scor 2-2, din 5 august. În acea partidă, Blazek a şi marcat un gol.

Întrebat dacă Blazek va pleca la Farul, Marius Şumudică a spus că nu se pune problema de aşa ceva, în acest moment, deoarece îşi doreşte să aibă la dispoziţie cât mai mulţi fundaşi centrali.

”Vom vedea cine pleacă, suntem în discuţii. Luăm decizii, până luni se vor lua decizii şi vom vedea cine pleacă exact. Blazek nu merge la Farul, nu.

Eu voi rămâne cu 5 fundaşi centrali, niciodată nu voi lăsa un fundaş central să plece. În cazul în care venea Ciobotariu şi lucrurile erau ok cu Ciobotariu m-aş fi gândit la ce fundaş central aş fi renunţat.

În momentul de faţă nu pot, trebuie să am 5 fundaşi centrali. Săpunaru are problemele pe care le are din punct de vedere medical”, a declarat Marius Şumudică, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele