Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Răsturnare de situaţie! După Bîrligea, Dan Şucu a mai ratat un transfer cu care spera să dea lovitura

Rapid Publicat pe 5 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21723435/1/viorel-moldovan-presedinte-rapid-1923-bucuresti-12-06-2024-1.jpg

După ce Dan Şucu a ratat transferul lui Daniel Bîrligea, care a semnat cu FCSB, acţionarul din Giuleşti a mai ratat un transfer.

În ultima vreme, giuleştenii au inistat să îl aducă pe Filippo Melegoni (25 de ani) de la Genoa. 

Deşi italienii au anunţat că transferul la Rapid este ca şi făcut, se pare că situaţia s-a întors pe dos şi negocierile au picat.

Melegoni fusese de acord iniţial să semneze cu Rapid, ceea ce face ca situaţia să fie şi mai ciudată. Dan Şucu zburase special în Italia pentru a purta ultimele negocieri cu fotbalistul, însă a facut-o degeaba.

Se pare că nu este vorba despre nimic financiar, deoarece Şucu era gata să îi ofere italianului cel mai mare salariu dintre toţi jucătorii Rapidului, dar se pare că ceva l-a făcut să renunţe la fotbalul din România, notează Digi Sport

Rapid mai are o variantă cu care poate da lovitura

Giuleştenii pot da lovitura însă cu un alt jucător cu CV impresionant. Marius Şumudică doreşte cu insistenţă să îl aducă la Rapid pe Clinton N’Jie (31 de ani), fotbalist ce a rămas liber de contract după despărţirea de Sivasspor.

Şumudică îl cunoaşte foarte bine pe camerunez, având în vedere perioada petrecută de acesta ca antrenor în Turcia.

Rapid va plăti 600.000 de euro pe atacant, suma sumă reprezentând prima de instalare a jucătorului şi comisionul agentului său.

Clinton N’Jie va încasa un salariu de aproximativ 15.000 de euro în Giuleşti. Negocierile dintre cele două părţi sunt avansate, iar anunţul oficial al transferului ar umra să fie oficializat în zilele următoare.

Atacantul a trecut pe la echipe importante de-a lungul carierei sale, printre care Tottenham şi Lyon. Camerunezul a bifat 8 meciuri în Premier League pentru formaţia londoneză, după care a fost cedat sub formă de împrumut la Marseille în august 2016, iar 2017 a fost cumpărat definitiv.

Crescut în academia lui Lyon, Clinton N’Jie a mai trecut pe la Dinamo Moscova, unde a jucat timp de 3 ani.

  • 15.000.000 de euro era, conform transfermarkt.com, cota lui Clinton N’Jie în ianuarie 2018
  • 44 de selecţii şi 10 goluri a bifat atacantul pentru prima reprezentativă a Camerunului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele