Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

Tunul încercat de Dan Şucu la Rapid! Mijlocaşul lui Becali, dorit în Giuleşti: ”L-am sunat şi mi-a zis că da!”

FCSB Publicat pe 3 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21721539/3/fcsb-chindia-targoviste-superliga-superbet-14-08-2022.jpg

Gigi Becali vrea să întărească lotul FCSB-ului după calificarea în grupele Europa League, mai ales în ofensivă, acolo unde jucătorii aduşi în această vară nu prea s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

Campioana României a dat lovitura pe piaţa de mercato şi l-a adus pe Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj. Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro, la care se adaugă 15% dintr-un eventual transfer.

Latifundiarul din Pipera a vorbit despre momentele în care a aflat că Dan Şucu şi-a propus să îl aducă pe Bîrligea la Rapid şi emoţiile pe care le-a simţit.

De asemenea, Becali a povestit cum Dan Şucu a încercat să îl ia pe Malcom Edjouma (26 de ani) de la FCSB, în vara anului trecut, şi cum au ajuns la un consens.

 ”L-am sunat şi mi-a zis că da!”

”Au fost atâtea emoţii pentru că s-a băgat domnul Şucu, dar aşa ceva nu se face. Nu credeam la început, dar apoi l-am sunat şi mi-a zis că da. Concurenţa e concurenţă, dar când omul semnează un contract, nu te mai bagi. El e om de calitate, dar are anumite principii care sunt urâte.

Fratele mai mare, domle', că-l vrea pe Malcom. I-am zis, Dane, nu pot să ţi-l dau pe Malcom pentru că noi suntem concurenţi, n-avem cum, e război.

Eu nu sunt aşa, mi-a zis, dar el face lucruri mai urâte. Fratele mai mare a semnat un contract şi tu vii ca să ce, să coste câteva sute în plus? Nu mai contează acum, dar a costat mai mult”, a spus Becali, marţi dimineaţă, la întâlnirea cu jurnaliştii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele