Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Un antrenor din Superliga este pe picior de plecare după doar două etape: „Sunt discuţii foarte aprinse!”

Superliga Publicat pe 24 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21680699/1/superliga-2024-2025.jpg

Poli Iaşi a învins săptămâna trecută pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, în primul meci din etapa a doua a Superligii.

Este prima victorie a sezonului pentru ieşeni, în timp ce formaţia din Botoşani rămâne fără puncte după două etape.

În urma acestui rezultat negativ, dar şi a celor întâmplate în prima etapă cu Oţelul, au apărut tot mai mult zvonuri conform cărora Bogdan Andone ar urma să fie demis de pe banca tehnică a Botoşaniului.

Marius Şumudică, care este rudă cu tehnicianul moldovenilor, a confirmat aceste zvonuri. Şumi a dezvăluit că Valeriu Iftime vrea să îi rezilieze contractul lui Bogdan Andone şi a vorbit despre varianta ca Mutu să ajungă la Botoşani.

„Eu ştiu foarte sigur, în momentul de faţă, pentru că e cumnatul meu. Nu cred că se va duce Mutu la Botoşani. Sunt discuţii foarte aprinse, şi aseară, şi astăzi, domnul Iftimie vrea să îi rezilieze contractul lui Bogdan.

Nu ştiu pe cine vrea să pună. Un lucru care mi se pare, dând la o parte greşeala făcută, mi se pare că e una impardonabilă. Acele gesturi pe care le-a făcut, a luat patru etape de suspendare. Domnul Iftime să nu uite un lucru.

Cred că 5 antrenori dacă îţi aduceau în Liga 1, nu cred că salvau Botoşani niciodată. Domnul Iftime a câştigat două lucruri. El era într-un ocean şi îl mâncau rechinii, a venit Bogdan cu un SMURD şi l-a tras de acolo.

Nu scotea nimeni Botoşani de unde era. Nu ştiu, cu noroc, cu nenoroc, cu mici, nu ştiu ce le-a făcut, cu anticârcel. Al doilea lucru rămânerea echipei în prima ligă. L-a ajutat pe domnul Iftimie să ajungă în postura în care este acum, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

Eu am spus că singura echipă care caută antrenor acum este FC Botoşani. Nu ştiu dacă va ajunge Adrian Mutu acolo“, a spus Marius Şumudică la Fanatik

Ce s-a întâmplat la meciul  Botoşani - Oţelul

Bogdan Andone a fost eliminat pe final de meci, după o ieşire nervoasă la adresa centralului debutant Cristian Moldoveanu. Totul a pornit de la o lovitură liberă neacordată celor de la Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele