Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Ultimele detalii despre transferul lui Louis Munteanu! Forţa din Superliga e la un pas să dea lovitura: „E aproape rezolvat”

Superliga Publicat pe 26 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21682541/1/becali-munteanu-varga-bun.jpg

Louis Munteanu este cel mai curtat fotbalist al momentului în Superliga. 

FCSB şi CFR Cluj duc o luptă extrem de grea pentru a obţine semnătura atacantului.

Neluţu Varga a dezvăluit că a început discuţiile pentru aducerea internaţionalului român la CFR Cluj! Totuşi, finanţatorul vicecampioanei a declarat că nu va intra în licitaţie cu alte echipe şi aşteaptă un răspuns de la Fiorentina.

În ultimele zile, Neluţu Varga a oferit tot mai multe detalii despre transferul atacantului la CFR Cluj şi a declarat că este din ce în ce mai aproape de a ajunge în Gruia.

Astfel, Louis Munteanu şi CFR Cluj ar urma să ajungă la un acord final în zilele ce urmează, notează Fanatik.

„(...) în weekend e foarte posibil să ajungă la un acord final, CFR Cluj cu Louis Munteanu şi Fiorentina pentru transfer. S-a întors şi omul de la Fiorentina care semnează actele.

El face toate deal-urile respective. Sunt şanse că CFR Cluj să o încheie cu Louis Munteanu în weekend“, a spus dezvăluit Cristi Coste.

Cristi Balaj confirmă şi el negocierile avansate pe care ardelenii le poartă cu fostul fotbalist al Farului. Preşedintele clujenilor a declarat că Munteanu este dorit de toată lumea, iar cel care insistă cel mai mult pentru el este Neluţu Varga.

„Aici domnul Varga are cele mai multe informaţii. Şi Dan Petrescu l-a dorit, doar că nu este implicat în acest transfer. El şi-a exprimat clar punctul de vedere. Noi, şi cei din management, nu ne-am opus, atât timp cât a fost dorinţa finanţatorului.

Am înţeles că s-au făcut paşi în acest sens. Rămâne de văzut în zilele următoare. Am avea o soluţie foarte valoroasă. E şi Bîrligea, comparativ cu Louis Munteanu, care a fost convocat la echipa naţională, Postolachi.

El a dat mult mai multe goluri în perioada în care a evoluat la UTA cu Otele. E un atacant de calitate şi el. De aceea l-am transferat. A avut evoluţii bune acolo“, a spus Cristi Balaj, conform sursei citate anterior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele