Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Surpriză mare! Superputerea din Liga 1 intervine în transferul lui Munteanu şi face anunţul de ultim moment: ”Îl vrem. La noi va creşte!”

Superliga Publicat pe 24 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21680866/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-15-03-2024.jpg

Se anunţă o mutare spectaculoasă în Superligă! Deşi FCSB şi Rapid se băteau pentru transferul lui Louis Munteanu, se pare că atacantul ar putea ajunge în altă parte.

Neluţu Varga a dezvăluit că a început discuţiile pentru aducerea internaţionalului român la CFR Cluj! Totuşi, finanţatorul vicecampioanei a declarat că nu va intra în licitaţie cu alte echipe şi aşteaptă un răspuns de la Fiorentina.

Patronul ardelenilor a oferit ultimele informaţii despre cel mai curtat atacant din Superliga şi a dezvăluit că în cursul zilei de mâine Louis Munteanu ar urma să semneze cu CFR Cluj.

După declaraţiile patronului de la CFR, Gigi Becali a reacţionat. El susţine că nu există o competiţie pentru transferuri între el şi Neluţu Varga, dar crede că Munteanu nu va ajunge la echipa lui Dan Petrescu. 

Între timp, nimic nu s-a concretizat, iar Cristi Blaj, preşedintele CFR-ului, a anunţat din nou că ardelenii îl doresc pe atacant şi crede că sub comanda lui Dan Petrescu, fostul jucător al lui Hagi ar creşte. 

”Nu avem noutăţi. Este un jucător pe care ni-l dorim, care s-ar potrivi clubului nostru. Clar ar creşte în situaţia în care s-ar transfera la noi, aşa cum au făcut-o şi alţi jucători. Rămâne de văzut”, a declarat Balaj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele