Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

A picat transferul dorit de Gică Hagi. ”Trebuie să avem şi banii să-l luăm”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 20 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21675783/1/farul-constanta-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-19-04-2024-2.jpg

Louis Munteanu (22 de ani) este probabil cel mai dorit fotalist român al momentului. Numeroase echipe s-au înscris în cursa pentru semnătura atacantului ce aparţine de Fiorentina.

Munteanu a jucat ultimele 2 sezoane la Farul. Gică Hagi a recunoscut că nu mai are bani pentru a-l avea din nou pe internaţionalul de tineret.

”Căutăm un număr 9, dar pe stilul nostru, combinativ, asociativ, să lucreze bine cu colegii. L-am pierdut pe Louis. Trebuie să avem şi banii să-l luăm.

Voi aţi văzut cât vrea Louis? O spunem şi noi aşa, dar, practic, cine nu-l vrea?”,
a spus Hagi, înainte de meciul cu Oţelul.

Conducerea CFR-ului a oferit ultimele detalii despre transferul lui Louis Munteanu

 

Se anunţă o mutare spectaculoasă în Superligă! Deşi FCSB şi Rapid se băteau pentru transferul lui Louis Munteanu, se pare că atacantul ar putea ajunge în altă parte.

Neluţu Varga a dezvăluit că a început discuţiile pentru aducerea internaţionalului român la CFR Cluj! Totuşi, finanţatorul vicecampioanei a declarat că nu va intra în licitaţie cu alte echipe şi aşteaptă un răspuns de la Fiorentina.

În ultimele zile, Neluţu Varga a oferit tot mai multe detalii despre transferul atacantului la CFR Cluj şi a declarat că este din ce în ce mai aproape de a ajunge în Gruia.


Acum, Cristi Balaj a vorbit şi el pe acest subiect dar nu a dat prea multe informaţii, dar a confirmat că există discuţii serioase între cele două părţi.

„Louis Munteanu nu a ajuns încă la Cluj, au fost discuţii pentru transferul lui. E un cadru propice, pentru că Dan Petrescu, după cum observaţi, introduce şi jucători tineri, suntem printre puţinele echipe care respectăm regula, chiar folosim mai mulţi jucători Under 21. (...)

(n.r. Cât de aproape este Louis Muntenau de CFR Cluj în acest moment?) Nu aţi nimerit persoana cea mai potrivită… Domnul Varga este un partener mult mai bun de discuţie când aveţi nevoie de asemenea informaţii. La mine este oarecum o uşă închisă.

Când se realizează un transfer, eu vorbesc. M-am lansat aşa în discuţie şi prin prisma faptului că v-a dat domnul Varga câteva informaţii. Dar nu aş vrea să spun mai multe, pentru că important este să se întâmple, nu să povestim.

În ceea ce-l priveşte pe Louis Muntenau, domnul Varga se bazează pe anumite lucruri când spune ce spune”a declarat Cristi Balaj la Fanatik.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele