Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Gică Hagi vinde o parte din acţiunile de la Farul! Cine va fi noul investitor

Farul Constanta Publicat pe 3 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21721048/1/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-19-08-2024-1.jpg

După ce în lunga august Gică Hagi a declarat la o conferinţă de presă ca va vinde un pachet de acţiuni de la Farul, se pare că s-a ţinut de cuvânt.

„Regele” va vinde o parte mică din acţiunile pe care le deţine la trupa de la malul mării lui Daniel Morar (56 de ani), un om de afaceri din Constanţa.

Acesta ar urma să devină acţionar minoritar la Farul şi să deţină un procent de 10% din acţiuni, notează Dotto TV.

Daniel Morar este un om de afaceri care a fost implicat şi în politică. Acesta a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Partidului Ecologic şi a candidat la preşidinţia Consiliului Judeţean Constanţa la alegerile locale din 2020.

Ultima funcţie pe care a ocupat-o în politică a fost cea de coordonator al organizaţiei judeţene a AUR Constanţa. În prezent, Daniel Morar deţine o companie care exportă animale vii către ţările din Orient. Deţine, de asemenea, firme care se ocupă cu pilotajul maritim ori cu parcurile fotovoltaice.

Discursul lui Gică Hagi din urmă cu aproximativ o lună

”Ne trebuie putere, iar aceasta vine când ai bani. Dacă vrem altceva, să trecem la alt nivel, să vină banii, stadionul, puterea. Dacă nu, poate fi şi chinuială. Farul are multe de făcut, de aceea nu am plecat la lotul naţional.

Încă sunt foarte multe de făcut ca să devină un club foarte mare şi să facă performanţă la nivel intern, să se bată cu cele mai bune, şi să ajungă în Europa.

Este nevoie de timp şi sperăm să se facă lucrurile cât mai rapid. Mai mult de atât, eu nu pot să mai fac. Să nu aveţi speranţă că voi face mai mult decât am făcut. Ştiţi de ce? Am luat campionatul, Cupa şi Supercupa. Ce pot să iau mai mult? Să se mai întâmple încă o dată peste 2,3 ani.

 

Am produs jucători, 61 am debutat în prima ligă. Mai stau încă 10 ani? Voi da acţiunile, să rămân cu 10 la sută, pentru că trebuie să lămurim şi acest lucru. Voi fi doar antrenor, să-mi văd de meseria mea, de manager, în continuare. O zic public, ca să ştiţi, să se termine şi cu chestia asta că sunt acţionar majoritar la Farul”, declarat Gică Hagi, în urmă cu o lună.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele