Ultima oră
E gata! Florinel Coman a semnat. „Totul este înţeles. Mai rămâne să facă vizita medicală” E gata! Florinel Coman a semnat. „Totul este înţeles. Mai rămâne să facă vizita medicală”
Transfer interesant realizat de Universitatea Craiova. Un fundaş spaniol va evolua pentru formaţia din Bănie Transfer interesant realizat de Universitatea Craiova. Un fundaş spaniol va evolua pentru formaţia din Bănie
Campioana Moldovei a şters pe jos cu Farul Constanţa Campioana Moldovei a şters pe jos cu Farul Constanţa
OFICIAL | ”U” Cluj a anunţat transferul unui jucător crescut de Benfica OFICIAL | ”U” Cluj a anunţat transferul unui jucător crescut de Benfica
OFICIAL | Eugen Trică a semnat OFICIAL | Eugen Trică a semnat
Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice

„Spune mereu acelaşi lucru!”. Reacţie surprinzătoare la adresa discursului lui Edi Iordănescu | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe luni, 19:04
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21650994/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-6.jpg

România întâlneşte Olanda într-un duel ce face parte din optimile de finală de la EURO 2024. Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

Edi Iordănescu a susţinut în cursul zilei de luni conferinţa de presă premergătoare meciului cu reprezentativa Ţărilor de Jos. Imediat după, Bogdan Cosmescu a avut o reacţie surprinzătoare la adresa discursului selecţionerului, menţionând că acesta spune de fiecare dată acelaşi lucru

„Eu nu sunt deosebit de atent când vorbeşte Edi Iordănescu, pentru că spune mereu acelaşi lucru. Cred că aş putea şi eu să zic asta. Eu ştiu ce va zice de dinainte, nu am nicio surpriză, şi atunci nu sunt foarte atent.” , a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final EURO 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00, după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele