Ultima oră
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024
UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene
Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea” Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea”
Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu”

FCSB Publicat pe miercuri, 17:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21653892/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-2.jpg

Gigi Becali şi-a anunţat de ceva timp intenţia de a nu juca cu un fotbalist U21 meciul din Supercupa Românie, cu Corvinul.

  • Partida FCSB - Corvinul Hunedoara, din Supercupa României, va avea loc joi, de la ora 20:00 şi va putea fi urmărită în direct pe PrimaSport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Patronul „roş-albaştrilor” a anunţat că vrea să tragă un semnal de alarmă la meciul din Supercupă în legătură cu regula U21 şi a dezvăluit că un Vali Argăseală a avut o discuţie cu Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, pe această temă.

„Să vedem, a vorbit şi Vali Argăseală cu Burleanu, ne-a spus să nu fie scandal. Este posibil să ne înţelegem. Dar regula asta e distrugerea fotbalului românesc.

La fotbal, părerea mea, ce am înţeles în ultimii 24 de ani de când sunt în fotbal… Şi o mică rotiţă pe care o schimbi, dacă nu e în angrenaj bun, nu merge treaba. Eu niciodată nu o să pot să fac o echipă competitivă pentru că am o rotiţă pe care trebuie să o bag acolo.

Eu trebuie să bag un jucător de 19 ani… Acum joc în Europa. Păi ştiu cu cine să joc dacă nu îi încerc pe Olaru, Băluţă, Ştefănescu, Miculescu, Popa? Să fac rotiţa. Eu sunt obligat să joc cu un jucător care nu îmi dă randament.

«Tu care eşti Becali şi bagi milioane de euro, nu mă interesează randamentul echipei tale. Eu sunt stăpânul României şi am eu nişte papagali pe acolo care votează ce spun eu, te oblig să creşti un jucător că vreau eu».

De fapt, ăla nici nu creşte. Dacă nu are valoare, cum să îl bag? Încerc cu pace. A fost frumos, aţi câştigat, aţi dres… Dar, acum hai să vedem ce facem pentru că nu mai merge aşa.

Eu zic că e bine intenţionat. El crede că e bine aşa, dar nu e bine. O mică virgulă dacă schimbi din fotbal, totul se dă peste cap. Eu nu am vrut să respect în Supercupă, dar m-a sunat Mustaţă.

Noi dacă am câştigat pe teren, tu trebuie să îmi dai trofeul. Apoi să mi-l iei la comisii. Îl iau, apoi mi-l iau ei şi eu îl câştig la TAS. Vreau să vorbesc şi cu galeria. Trebuie să reparăm nişte lucruri cu forţa, că nu se poate.

Avem o hârtie de la Rotaru, Şucu a spus că trimite şi el, o înştiinţare că de la meciul de Supercupă nu mai respectăm”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele