Ultima oră
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024
UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene
Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea” Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea”
Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

Michael Ballack, indignat de deciziile luate de Zwayer şi de cei din camera VAR! Cele două faze remarcate de fostul fotbalist

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe miercuri, 11:13
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21653349/1/profimedia-0881804243.jpg

România a fost eliminată de la Campionatul European, după ce a pierdut duelul din optimi cu Olanda, scor 0-3. La centru s-a aflat Felix Zwayer, care a luat mai multe decizii scandaloase.

Michael Ballack a urmărit meciul de la Munchen şi a analizat arbitrajul conaţionalului său. Fostul mare jucător l-a criticat atât pe Zwayer, cât şi pe cei din camera VAR şi a scos în evidenţă două faze.

Ballack este de părere că ultima faza din prima repriză, cea în care Ake l-a faultat pe Racoviţan în careu, ar fi trebuit revăzută. De asemenea, fostul fotbalist a punctat faptul că al treilea gol al olandezilor nu trebuia validat.

”Contactul (n.r. faultul lui Ake la Racoviţan) nu a fost pedepsit, nici măcar verificat. Probabil pentru că a urmat imediat finalul reprizei. Pentru mine e o situaţie care trebuia cel puţin analizată. E clar!

Portarul dă afară unul dintre pantofii care se află în mijlocul careului (n.r. la golul al treilea). Nu ştim exact cum au ajuns acolo. Este de fapt o nebunie că se află pe teren şi mai ales că jocul nu a fost întrerupt.

Este o situaţie ciudată. Dacă sunt obiecte pe teren, jocul trebuie oprit. De ce nu intervine arbitrul video este o altă întrebare, pentru că aceasta este de fapt regula”, a spus Michael Ballack la Magenta TV.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele