Ultima oră
Lovitură pentru naţională! După Bancu, încă un jucător va absenta la meciul cu Olanda Lovitură pentru naţională! După Bancu, încă un jucător va absenta la meciul cu Olanda
Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon
Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic
Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor
Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre” Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre”
Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli

"Nu putea să respire". Ultimele informaţii despre Tavi Popescu | EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe duminică, 08:54
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21649153/3/universitatea-craiova-fcsb-play-off-superliga-superbet-6-05-2024-1.jpg

FCSB va debuta în noul sezon, joi, de la ora 20:00. Campioana României va da piept cu deţinătoarea Cupei României, Corvinul Hunedoara.

Pe lângă Ştefan Târnovanu, Adrian Şut şi Darius Olaru, prezenţi la Campionatul European din Germania, indisponibil va fi şi Tavi Popescu, care s-a operat. De asemenea, un alt jucător pe care Charalambous nu se va putea baza este Alexandru Pantea.

Prezent în studioul emisiunii Euro Show, Mihai Stoica a dezvăluit când vor reveni pe teren Popescu şi Pantea. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a declarat că Popescu va putea juca la începutul lunii august, iar Pantea urmează să reintre pe teren mai repede.

"Octavian Popescu s-a operat. L-a operat un medic celebru, doctorul Bogdan Mocanu. A avut o sinuzită foarte, foarte complicată, el nu putea să respire. El respira pe gură, nu putea să doarmă noaptea, e alt om acum.

În jurul datei de 15 iulie va începe să alerge. În jurul datei de 1 august se va antrena cu echipa şi după o săptămână va putea juca.

Pantea cred că va fi gata mai repede. La Pantea era altceva, eu ştiam că el va bate toate recordurile, pentru că îl ştiu, îi cunosc şi caracterul. Pantea va intra mai repede", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele