Ultima oră
Lovitură pentru naţională! După Bancu, încă un jucător va absenta la meciul cu Olanda Lovitură pentru naţională! După Bancu, încă un jucător va absenta la meciul cu Olanda
Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon
Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic
Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor
Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre” Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre”
Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli

Nu e Coman sau Mihăilă! Cine ar putea fi titular în optimi | EXCLUSIV

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe duminică, 09:46
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21649186/2/antrenament-romania-inaintea-meciului-cu-slovacia-euro-2024-25-06-2024.jpg

România va întâlni reprezentativa Ţărilor de Jos, marţi, la Munchen. Duelul din optimile Campionatului European va începe la ora 19:00 şi va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Prezent în studioul emisiunii Euro Show, Mihai Stoica a vorbit despre cum ar putea arăta primul 11. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a venit cu o variantă surprinzătoare în flancul stâng al atacului.

Mihai Stoica este de părere că Ianis Hagi va fi titular, din cauză că a avut o prestaţie foarte bună în partida cu Slovacia, iar în dreapta ar urma să revină Dennis Man.

De asemenea, Mihai Stoica este convins că Sorescu va fi titular în locul lui Bancu, care este suspendat.

"E greu să schimbi sistemul, pentru că ai trei fundaşi centrali, ai Burcă şi Drăguşin ... şi al treilea? Nu ai jucat niciodată în formula asta, în componenţa asta, e foarte riscant. Am jucat în Nations League, dar nu erau cei trei fundaşi centrali de care vorbim acum.

Aşa cred că vom juca (n.r. 4-3-3).

Altă variantă nu există, pe Sorescu (n.r. în locul lui Bancu). Argumentele sunt că a jucat meci oficial, Mogoş a jucat meci amical.

Sorescu este obişnuit să joace în partea stângă, are mai multe meciuri jucate în partea stângă decât în partea dreaptă. E un jucător care joacă în ambele benzi şi acoperă patru poziţii.

Mogoş nu a jucat niciodată fundaş stânga în patru la echipa de club. Acolo a jucat Manea, când a avut probleme mari CFR.

Sunt convins că va juca Dennis Man în partea dreaptă şi Ianis Hagi în partea stângă. E foarte greu de scos din echipă Ianis. La 1-0 eram acasă, aşa am câştigat grupa. Man trebuie să joace. Cred că vom juca cu Olanda, nu ne putem prezenta altfel.

La momentul ăsta, s-a şters calificarea, vorbeşti de meciurile din grupă. Ce jucători au avut un aport foarte mare în grupă? În grupa asta câştigată. Man are două assisturi în meciul cu Ucraina, Ianis Hagi a scos penalty din nimic în meciul cu Slovacia. Cred că dacă s-ar fi întâmplat cu Bancu (n.r. să fie suspendat), cred că ar fi jucat Sorescu acolo sus", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele