Ultima oră
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024
UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene
Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea” Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea”
Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

Prestaţia lui Niţă, pusă sub semnul întrebării: ”Ce intervenţii ieşite din comun a avut?!” | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe miercuri, 12:42
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21653453/1/nita.jpg

România a pierdut cu Olanda, 3-0, în optimile de finală ale EURO 2024. ”Tricolorii” au ajuns în această fază, după ce au câştigat grupa E.

Olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă. Presiunea rivalilor a dat iar rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0.

Pe final acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0 în minutul 90+3, şi echipa Ţărilor de Jos merge mai departe, în sferturi.

Deşi Florin Niţă a avut parte de un turneu final de excepţie, portarul român nu a convins pe toată lumea. După eliminarea din optimi, Bogdan Cosmescu a analizat evoluţiile lui Niţă din cele 4 partide şi nu s-a arătat deloc impresionat de intervenţiile sale.

„Ce apărat Niţă în afară de acel şut excelent al slovacului din minutul 75. Ce intervenţii ieşite din comun a avut? Mie nu mi s-a părut nici cu Belgia. A greşit în primul rând grav la primul gol. Înseamnă că nu reţin eu atunci.” , a spus Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele