Ultima oră
VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren” VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren”
VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun” VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun”
Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon”
”M-am adaptat foarte bine”. Ştefănescu îşi începe perfect aventura la FCSB ”M-am adaptat foarte bine”. Ştefănescu îşi începe perfect aventura la FCSB
Gabriela Ruse, super prestaţie la Wimbledon. S-a calificat în turul doi la dublu Gabriela Ruse, super prestaţie la Wimbledon. S-a calificat în turul doi la dublu

VIDEO | Insula EURO din Parcul Titan e din nou plină! Fanii visează la o calificare istorică

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe marți, 18:39
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21652552/2/fani-titan.png

România întâlneşte Olanda într-un duel ce face parte din optimile de finală de la EURO 2024. Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

 

Fanii sunt din nou în număr mare în Parcul Titan. Aceştia visează la o victorie istorică cu Olanda şi implicit la calificarea în sferturile turneului final continental.

Să răsturnăm statistica

După 8 ani, România şi Olanda se întâlnesc din nou la un turneu final, după ce în 2008, olandezii câştigau cu 2-0 în ultimul meci din cea mai tare grupă de la CE, grupă din care mai făceau parte Italia şi Franţa, la acea dată, campioana şi vicecampioana mondială.

Statistica întâlnirilor directe de-a lungul timpului nu este de parte noastră. România are o singură victorie în faţa Olandei în 13 meciuri jucate în 100 de aniTot la rezultate pozitive am putea menţiona cele trei rezultate de egalitate din anii 1968, 1974, 2007.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri