Ultima oră
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024
UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene
Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea” Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea”
Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

E gata! Florinel Coman a semnat. „Totul este înţeles. Mai rămâne să facă vizita medicală”

FCSB Publicat pe miercuri, 19:28
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21654077/1/coman.jpg

Gigi Becali a anunţat, miercuri, că Florinel Coman va pleca la gruparea din Qatar Al-Gharafa şi că suma de transfer este de peste 5 milioane de euro.

Patronul „roş-albaştrilor” a dezvăluit că Florinel Coman va pleca în cele din urmă de la FCSB şi nu va juca în preliminariile pentru cupele europene. Becali a anunţat că totuşi a reuşit să obţină 5.250.000 de euro în schimbul jucătorului, după ce a negociat cu gruparea din Qatar.

„Eu nu puteam să spun până acum ce nu ştiam sigur. Eu spuneam public ce ştiam. Nici eu nu eram sigur. Spuneam că oamenii vor să plătească clauza. Acum e sigur. Au zis că nu vor să plătească clauza, vor să facă contract de transfer, nu cu clauză. Ca dovadă că îl vor, am mai negociat şi am luat încă 250.000. Deci, suma de transfer este de 5.250.000, act de transfer între noi şi ei. Ieri am semnat actul de transfer”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

El a precizat că a discutat cu fotbalistul. “A zis că se duce. N-a putut să discute cu ei, că le-a cerut Edi să se concentreze. Astăzi, am vorbit cu Florinel şi a zis că între 15 şi 20 iulie se duce să facă vizita medicală şi să semneze contractul. Totul este înţeles. Mai rămâne să facă vizita medicală. S-a încheiat”, a adăugat Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele