Ultima oră
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024
UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene
Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea” Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea”
Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF”

Echipa nationala Publicat pe miercuri, 18:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21653978/1/profimedia-0841073565.jpg

Edi Iordănescu pare a fi pe picior de plecare de la naţionala României, iar Ladislau Boloni a oferit un răspuns surprinzător atunci când a fost întrebat despre viitorul său.

Metz, echipa pregătită de Ladislau Boloni, a retrogradat în liga a doua din Franţa, după barajul disputat contra celor de la Saint-Etienne. Conducerea clubului francez ar fi decis să îl demită pe Boloni, potrivit jurnaliştilor de la L'Equipe, citaţi de Ouest-France, ceea ce l-ar face pe antrenorul de 71 de ani liber disponibil.

Întrebat despre o posibilă preluare a postului de selecţioner în cazul în care Edi Iordănescu se hotărăşte să plece, Boloni a evitat un răspuns direct, dar a dezvăluit că se află în relalţii bune cu cei din conducerea FRF.

(n.r.- dacă i-ar putea lua locul lui Edi Iordănescu) Este ceva ipotetic şi nu cred că este sănătos să vorbim despre asta acum. Eu tot timpul discut cu cei de la FRF şi ne transmitem mesaje, nu este război între noi. Suntem oameni cât se poate de civilizaţi”, a afirmat Ladislau Boloni, conform sportpesurse.ro.

În urmă cu câteva zile, Boloni a confirmat faptul că este aproape de despărţirea de Metz.

„Suntem în drum pentru a ne despărţi. Aşa este. Nu, nu (n.r. dacă are oferte în momentul de faţă).

Toate propunerile te tentează ca şi antrenor, vedem ce va fi (n.r. dacă ar vrea să revină în România), a spus Ladislau Boloni, potrivit aceleaşi surse.

Iordănescu, pe picior de plecare de la echipă naţională

Selecţionerul Edward Iordănescu, al cărui contract expiră în această lună, a declarat, marţi seară, că are nevoie de odihnă şi urmează să discute cu conducerea federaţiei despre o eventuală prelungire a înţelegerii.

Iordănescu a afirmat că ultimii doi ani şi jumătate au fost foarte grei şi crede că familia sa nevoie de el mai mult ca echipa naţională.

"Sunt mândru de tot ce s-a realizat aici, cred că totul poate continua să crească, Am nevoie de odihnă, apoi va fi o discuţie cu conducerea FRF şi preşedintele, dar şi cu familia mea. Nu ştiu ce va fi.

Acum cred că familia mea are nevoie de mine mai mult ca echipa naţională. Au fost doi ani jumătate grei, cu atacuri în unele momente, cu lipsă de încredere, vom vedea ce vom decide", a declarat Iordănescu la Pro TV.

Numit selecţioner în ianuarie 2022, Edi Iordănescu are contract până la finalul Campionatului European din Germania.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri