Ultima oră
Universitatea Craiova anunţă venirea lui Gregorio Sierra Universitatea Craiova anunţă venirea lui Gregorio Sierra
Stadionul Municipal Sibiu a fost reomologat de LPF şi urmează să primească omologarea din partea UEFA Stadionul Municipal Sibiu a fost reomologat de LPF şi urmează să primească omologarea din partea UEFA
LIVE VIDEO | FCSB - Corvinul, astăzi, de la ora 20:00! Supercupa României se vede la Prima Sport 1. Echipele de start LIVE VIDEO | FCSB - Corvinul, astăzi, de la ora 20:00! Supercupa României se vede la Prima Sport 1. Echipele de start
OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul unui jucător din Arabia Saudită OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul unui jucător din Arabia Saudită
Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa

O nouă Grecia 2004? ”Este extrem de proaspătă. Antrenorul e un tip cunoscut şi necunoscut” | EXCLUSIV VIDEO

EURO 2024 Publicat pe marți, 10:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21651774/3/profimedia-0885622366.jpg

Au mai rămas doar 2 meciuri din „optimile” EURO 2024, iar unul dintre ele este Austria - Turcia, meci extrem de interesant pentru că ambele echipe sunt două surprize plăcute de la acest Campionat European.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Austria a arătat neaşteptat de bine în faza grupelor, unde a reuşit să termine pe primul loc în faţa unor coloşi precum Franţa şi Olanda. Austriecii au debutat cu stângul la acest Campionat European, după ce au pierdut cu 1-0 meciul cu Franţa, dar s-au redresat în următoarele două meciuri cu Polonia şi Olanda, pe care le-au câştigat cu 3-1, respectiv 3-2.

Aflat în studio-ul EURO Show, Marius Mitran a amintit faptul că Austria a pierdut destul de greu cu Franţa şi chiar i-au pus probleme Campioanei Mondiale din 2018. Jurnalistul o vede pe Austria drept marea surpriză a acestui turneu, care ar putea să câştige trofeul, aşa cum o făcea Grecia la EURO 2004, din postura de outsider.

„E o echipă care i-a pus probleme Franţei, a chinuit Franţa, i-a dat trei goluri Olandei, adică nu a fost un gol plecat pe contraatac şi gata. Este extrem de proaspătă. Antrenorul ei este un tip cunoscut şi necunoscut, sigur că lumea fotbalului îl cunoaşte, dar el e greu de citit de către un antrenor ca Montella sau ca Edi Iordănescu, pentru că trebuie să parcurgi alte nivele ca să vezi care e modalitate de gândire a lui Ragnick.

Este un antrenor chiar ciudat, el nu e antrenor de fapt, e un gânditor. Poate naşte, acestă echipă, genul ăsta de surpriză de care spune şi Mircea Lucescu. E o perioadă la acest EURO, care poate fi câştigat de o echipă care vine cu ceva ce nu au ceilalţi”, a declarat Marius Mitran, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele