Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”

Dumitru Dragomir a anunţat cine va fi campioană în Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21665407/1/dumitru-dragomir.jpg

FCSB primeşte vizita celor de la „U” Cluj, duminică, de la ora 22:00, într-un duel ce face parte din prima etapă a sezonului 2024-2025 din Superliga. Partida va fi transmisă în direct la PrimaSport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

FCSB a reuşit să cucerească sezonul trecut un nou titlu de campioană după o pauză de 9 ani. „Roş-albaştri” au câştigat fără prea mari probleme campionatul, iar acum încep lupta pentru a deveni din nou campioni.

De cealaltă parte, „U” Cluj a terminat sezonul trecut pe locul 10 şi a jucat barajul pentru Conference League cu Universitatea Craiova, pe care l-a pierdut în urma loviturilor de departajare.

 

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a declarat că roş-albaştrii vor lua titlul şi în acest sezon.

Se anunţă însă un sezon complicat pentru trupa lui Elias Charalambous, care va trebui să lupte şi pe plan extern, pentru un loc în grupele unei cupe europene.

„(n.r. Cine ia campionatul?) Steaua. FCSB ia campionatul”, a spus fostul preşedinte al LPF, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele