Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Probleme pentru Costel Gâlcă! Elvir Koljic nu va juca pentru U. Craiova în următorul meci

CS Universitatea Craiova Publicat ieri, 19:12
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21805194/1/fc-universitatea-cluj-universitatea-craiova-superliga-superbet-22-09-2024-2.jpg

Universitatea Craiova nu trece prin cele mai bune momente după pauza competiţională, înaintea partidei cu FC Botoşani, de pe ”Ion Oblemenco”, de duminică, de la ora 20:00, care va fi LIVE pe Prima Sport 1 şi pe site-ul www.primasport.ro! Oltenii au probleme de lot, astfel că antrenorul Costel Gâlcă e nevoit să facă, poate, altă strategie.

Concret, Universitatea Craiova nu va putea miza sigur pe atacantul Elvir Koljic, în continuare accidentat. Chiar dacă pauza competiţională a fost de două săptămâni, vârful nu a putut fi recuperat şi nu va juca împotriva FC Botoşani, conform Fanatik.

Elvir Koljic nu va juca în U. Craiova - FC Botoşani. Maldonado, incert

Maldonado riscă să fie şi el absent la partida cu moldovenii, dar nu din cauza unei accidentări, ci pentru că a pierdut avionul cu care trebuia să vină din Honduras! Astfel, a sosit în România cu un alt avion, iar în aceste zile trebuie să se reobişnuiască, astfel, cu fusul orar. E posibil ca el să nu îşi revină, iar Costel Gâlcă să folosească alt fotbalist şi în locul lui.

Intră Alexandru Cicâldău?

Alexandru Cicâldău nu a debutat încă pentru olteni, după transferul răsunător în perioada trecută de mercato. La conferinţa de presă susţinută după partida cu Oţelul, Costel Gâlcă a anunţat când ar putea intra mijlocaşul care a făcut senzaţie în trecut la echipa din Bănie.

Cu siguranţă va intra. Îmi doresc să ne ajute. Sunt mulţi jucători care vor da un salt echipei când vor fi la 100% . Sunt jucători care rămân pe bancă pentru că unii vin după accidentări, unii au avut probleme.

Dar e loc pentru toţi. Cu toţi jucătorii apţi şi la capacitate maximă, am fi arătat altfel. Pauza e binevenită, dar pleacă mulţi jucători la naţională şi sper să vină sănătoşi toţi”, a spus Costel Gâlcă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri