Ultima oră
Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare” Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare”
Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!” Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!”
Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde.  Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde. Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”

VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga

Superliga Publicat de Daian Cutu astăzi, 09:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21796762/1/sc-otelul-galati-fc-universitatea-cluj-baraj-europa-19-05-2024.jpg

 

 

Partida ”U” Cluj - Oţelul Galaţi, din runda 13 a Superligii, va avea loc vineri, de la ora 21:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante ale partidelor din prima ligă din România vor putea fi văzute în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

”U” Cluj este în continuare liderul din Superliga, la 3 puncte de Universitatea Craiova, ocupanta locului 2, şi la 4 puncte de Oţelul Galaţi. „Şepcile roşii” traversează cea mai salbă perioadă din acest sezon şi nu au mai câştigat de 3 etape. Ardelenii vin după egalul din runda trecută, 2-2  cu Unirea Slobozia.

De cealaltă parte, Oţelul vine şi ea după un rezultat de egalitate, obţinut etapa trecută în faţa Universităţii Craiova. Gălăţenii au înregistrat 4 egaluri consecutive în ultimele meciuri, dar sunt neînvinşi în acest sezon.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în play-off-ul pentru un loc în preliminariile Conference League, iar atunci clujenii s-au impus cu 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele