Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

UEFA, anunţ în cazul lui Rangers chiar înaintea partidei cu FCSB

Europa League Publicat ieri, 21:09
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21805301/1/rangers-antrenamente.jpg

FCSB trece printr-o formă foarte bună! Campioanei României a câştigat ultimele meciuri oficiale, iar în Europa League ocupă, după primele două etape, un nesperat loc patru. Ultimele rezultate l-au entuziasmat pe Gigi Becali, care a stabilit un obiectiv intermediar pentru FCSB.

Finanţatorul campioanei României a declarat că vrea să obţină 9 puncte în următoarele trei meciuri din SuperLiga României şi Europa League. FCSB o va întâlni pe Glasgow Rangers în Europa League, respectiv Dinamo şi Rapid în SuperLiga României. Totuşi, Becali pare că vrea să se axeze mai mult pe campionat decât pe Europa League în acest moment.

Rangers, amendată pentru meciurile din Europa League, înaintea duelului cu FCSB

Finanţatorul este de părere că FCSB este ca şi calificată mai departe în competiţia externă. Întrebat ce meci ar prefera să piardă din cele trei enumerate, Gigi Becali a spus că cel cu Rangers.

Înaintea partidei cu formaţia din Scoţia, gruparea la care evoluează şi Ianis Hagi a fost sancţionată din pricina suporterilor. Dat fiind faptul că fanii lor au aprins torţe la jocul cu Lyon, scor 1-4, UEFA decis amendarea cu 13.750 de euro. Însă, Rangers a primit o amendă şi după partida cu Malmo, din deplasare, de 19.000 de euro.

Cea mai mare dezamăgire a acelei seri a fost reprezentată de un grup mic de fani, care au folosit materiale pirotehnice la meciul cu Lyon. Clubul a primit o amendă în valoare de 13.750 de euro.

De asemenea, o amendă de 19.000 de euro a fost primită şi după meciul cu Malmo, după un incident similar. Aceste lucruri trebuie să se oprească! Este nedrept ca suporterii lui Rangers să vină la meci şi să fie afectaţi într-o asemenea manieră”, a spus John Gilligan, conform The Scottish Sun.

FCSB, meci cu Dinamo în weekend

Derby-ul Dinamo – FCSB a fost programat pentru duminică (20 octombrie), de la ora 21:00 şi va avea loc pe Arena Naţională. Întâlnirea, care va fi în direct pe Prima Sport 1 şi www.primasport.ro, se va disputa, poate, cu tot stadionul plin, întrucât echipa gazdă, Dinamo, a transmis faptul că s-a deschis şi inelul 3 al Arenei Naţionale, datorită cererii mari de bilete.

Peluza ”Cătălin Hîldan” a anunţat, marţi, faptul că s-au vândut peste 35.000 de bilete pentru derby-ul de pe Arena Naţională, astfel că sunt şanse mari să fie pe stadion peste 40.000 de spectatori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele