Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Veste excelentă pentru FCSB! Campioana va încasa, până la urmă, 6.25 de milioane de euro

FCSB Publicat ieri, 19:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21805206/1/fcsb-olaru-birligea-sut.jpg

Mijlocaşul Florinel Coman a fost cedat de FCSB la gruparea din Qatar Al-Gharafa, contra unei sume impresionante. Negocierile nu au fost simple, dar Becali anunţase că, totuşi, a reuşit să obţină 5.250.000 de euro în schimbul jucătorului, după ce a negociat cu gruparea din Qatar.

Jucătorul evoluează de câteva luni la echipa din Qatar şi chiar a început să livreze pentru club, dar FCSB se confruntă cu o problemă în continuare cu echipa care l-a legitimat pe Coman. Banii pentru transfer nu au fost plătiţi, iar Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a mers la FIFA pentru a se face dreptate. 

FCSB va încasa, în total, 6.25 de milioane de euro în schimbul lui Florinel Coman

Mai nou, Gigi Becali a dezvăluit faptul FIFA va da decizia până la 1 decembrie 2024, iar FCSB ca încasa cu un milion de euro mai mult, adică un total de 6.25 de milioane de euro!

Omul de afaceri este convins că aceasta va fi decizia finală, iar campioana României va lua mai mult decât a căzut la înţelegere cu Qatar Al-Gharafa, pentru că suma pe care trebuia să o primească nu a mai intrat în conturi.

Până la 1 decembrie o să dea FIFA decizie şi ne dă banii, dar şi un milion în plus. Nicio emoţie nu am. Sunt multe decizii date aşa, pentru că ei au dat mulţi bani prin Vietnam.

Acolo e filieră, pentru că iau banii de la guvern. Aşa fac miliarde. Şi ca să ciupească de la guvern, dau banii în Vietnam şi Vietnamul sunt ei. Şi scot banii acolo.

Nu pot să găsească filiera asta. Mai sunt 7-8 decizii cu banii în Vietnam şi le-au pierdut pe toate. Şi la FCSB nu au cum să spună că e alta decizia, nu ai cum.

Păcălelile astea au fost şi cu FIFA, iar FIFA a creat un cont pe o aplicaţie, TMS. Dacă nu ai băgat banii în contul cu numărul înregistrat în TMS, la revedere… poţi să de dai tu şi peste cap.

Contractele trebuie să corespundă şi să le băgăm acolo. Nu mai poţi să vii cu vrăjeli că ţi-au luat hackerii banii şi că i-au trimit în Vietnam. Nu poţi să păcăleşti.

Banii trebuie să fie băgaţi în contul de TMS, dacă nu, du-te la gară. Degeaba păcăleşti, pentru că banii tot trebuie să îi mai dai o dată.

Nu poţi să mai zici că ai greşit contul că nu ştiu ce. Banii trebuie daţi în TMS şi gata, în altă parte nu mai e valabil.

Ei au venit cu un mail fals şi au zis că e de la Argăseală şi că trebuie să plătească FCSB-ului într-un cont din Vietnam. E fals. Nu au vrut să tragă de timp, pentru că pierd un milion de euro.

Ei şi-au dat banii tot lor în Vietnam. Au preşedinte italian, el i-a învăţat cu astfel de combinaţii. Şi nu au ce să facă, pentru că plăteşte guvernul, sunt banii lor.

După ce vine hotărârea FIFA, se duc la guvern şi ăia le dau banii imediat la câţi bani au. Nu mai întreabă, dau banii direct”, a dezvăluit Gigi Becali, conform Fanatik.

Florinel Coman, nouă meciuri în Qatar

De când a ajuns în Qatar, Florinel Coman a prins nouă meciuri, a marcat de două ori şi a oferit patru pase decisive. Evoluţiile de acolo l-au convins şi pe Mircea Lucescu să îl cheme la naţionala României, fiind convocat pentru cele două acţiuni din Nations League, de când a fost numit ”Il Luce”.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele