Ultima oră
OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere
CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern
FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima
Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge"
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!

FCSB are straie noi! Ţinute speciale de stradă înainte de duelul cu PAOK

Europa League Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:11
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21752372/1/bigoti.png

 

 

PAOK şi FCSB se întâlnesc, astăzi, de la ora 22:00, în etapa a doua a fazei principale din Europa League. Meciul de la Salonic va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

FCSB, echipa emblematică a fotbalului românesc, se pregateste intens pentru un moment important in UEFA Europa League: meciul impotriva PAOK. In atmosfera vibranta a antrenamentelor intense si a strategiilor bine definite, membrii echipei au avut ocazia sa participe la o sedinta foto alaturi de sponsorul oficial pentru tinutele oficiale in afara terenului.

Jucatorii au imbracat tinutele oficiale oferite de Bigotti (sponsor inca din anul 2006), reflectand astfel determinarea si angajamentul pentru performanta la cel mai inalt nivel european.

Astfel, inainte de confruntarea cu PAOK, FCSB demonstreaza nu doar pe teren, ci si in afara acestuia, ca este pregatita sa reprezinte cu demnitate si curaj fotbalul românesc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele