Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”

Rapid Publicat ieri, 23:04
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21805407/1/ghe.jpg

 

 

Dan Şucu a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului Rapid.

Acţionarul majoritar din Giuleşti a vorbit, printre altele, şi despre foştii conducătorii care au fost laRapid înainte de faliment, Dinu Gheorghe şi Constantin Zotta, pe care i-a acuzat că au distrus clubul.

Acum, Dinu Gheorghe a venit cu replica pentru Dan Şucu. Fostul conducător din Giuleşti a lansat o adevărată tiradă la adresa lui Şucu, iar printre altele l-a sfătuit să renunţe la fotbal.

„Nu am citit nimic. Am distrus Rapid pentru că am luat două campionate, am jucat în cupele europene? Am distrus Rapidul... Niciun jucător nu a ajuns la FIFA când am fost eu la echipă. E o declaraţie pe care i-au băgat-o alţii în gură. Nu ştiu la ce se referă marele domnul Şucu. Nici după ce am plecat eu, jucătorii nu au mers la FIFA. Să spună concret la ce se referă.

Să câştige şi ei două campionate, să facă şi ei ce am făcut eu şi George Copos şi Zotta. Să facă şi ei ceva. Deocamdată doar minte oamenii cum că face ceva la Rapid. Pentru ce investeşte, jos pălăria. Dar de ce să acuzi pe alţii?

Pentru ce investeşte, jos pălăria, dar într-un an a băgat şapte milioane şi nu i-a ieşit nimic. Nu te supăra nenea Şucu, dar rămâi la scaune şi canapele. Până să câştige o să mai piardă câteva milioane. 

El nu poate să ne acuze acum. Să dai cu vorbe, să baţi câmpii, mă rog. Să mă acuze public şi o să-mi asum, o să recunosc. În primul rând, el minte poporul rapidist că l-a vurt pe Mircea Lucescu. El minte, el nu i-a făcut nicio ofertă concretă. 

Pentru mine, Şucu nu înseamnă nimic în fotbal. Că investeşte, bravo, dar ca performanţă e zero. Nu ştiu ce vrea Şucu de la mine. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”, a spus Dinu Gheorghe, la Digi Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele