Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Declaraţie neinspirată a lui Cătălin Cîrjan, chiar înainte de Dinamo - FCSB

Dinamo Publicat ieri, 20:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21805285/1/cirjan.jpg

Derby-ul Dinamo – FCSB a fost programat pentru duminică (20 octombrie), de la ora 21:00 şi va avea loc pe Arena Naţională. Întâlnirea, care va fi în direct pe Prima Sport 1 şi www.primasport.ro, se va disputa, poate, cu tot stadionul plin, întrucât echipa gazdă, Dinamo, a transmis faptul că s-a deschis şi inelul 3 al Arenei Naţionale, datorită cererii mari de bilete.

Peluza ”Cătălin Hîldan” a anunţat, marţi, faptul că s-au vândut peste 35.000 de bilete pentru derby-ul de pe Arena Naţională, astfel că sunt şanse mari să fie pe stadion peste 40.000 de spectatori.

Declaraţie neinspirată a lui Cătălin Cîrjan, chiar înainte de Dinamo - FCSB

Cătălin Cîrjan, unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Dinamo în acest sezon, a anunţat, surprinzător, chiar înaintea derby-ului, că nu exclude posibiltiatea ca în viitor să evolueze pentru FCSB, dacă se va ivi această ocazie. Stagiunea precedentă el a jucat pentru o altă rivală a celor de la Dinamo, Rapid.

Nu (n.n. ar juca la FCSB). În acest moment, nu! Mă gândesc doar la Dinamo. Nu ştiu ce va fi în viitor, dar îmi place foarte mult aici. Fanii m-au primit extraordinar şi sper să rămân foarte mult timp la Dinamo.

Am fost la Rapid, dar nu a fost să fie pentru mine. Nu-mi reproşez nimic (n.n. legat de perioada petrecută la Rapid). Eu cred că toate se întâmplă cu un motiv. Am început bine şi la Rapid. Poate dacă îmi intra în prima etapă şi dădeam gol, când am avut câteva ocazii, poate era altfel.

Dar eu am dat totul acolo la fiecare antrenament. Nu am primit foarte multe şanse, dar nu sunt dezamăgit. Aşa a fost să fie, acum sper să fie sezonul meu acesta”, a spus Cătălin Cîrjan, pentru ProSport.

Cătălin Cîrjan, fără realizări sezonul trecut la Rapid

Mijlocaşul de 21 de ani a explodat pur şi simplu la Dinamo, unde are 5 goluri în 13 meciuri jucate, în actualul sezon. Cîrjan a surprins total cu prestaţiile în tricoul ”alb-roşiilor”, după ce a dezamăgit total la Rapid, în stagiunea trecută.

Pentru Rapid nu a marcat în cele 19 meciuri în care a fost utilizat şi a oferit doar o pasă decisivă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele