Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat ieri, 22:54
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21805396/1/viorel-moldovan-presedinte-rapid-1923-bucuresti-12-06-2024-1.jpg

 

 

Dan Şucu a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului Rapid.

Acţionarul majoritar din Giuleşti a vorbit, printre altele, şi despre foştii conducătorii care au fost laRapid înainte de faliment, Dinu Gheorghe şi Constantin Zotta, pe care i-a acuzat că au distrus clubul.

Emil Grădinescu, prezent în studio-ul Fotbal Show, a ţinut un discurs despre acuzaţiile pe care Dan Şucu le-a adus celor doi foşti conducători de la Rapid. Acesta este de părere că acţionarul din Giuleşti ar trebui să se limiteze la ceea ce ştie să facă, deoarece s-ar putea lăsa influenţat de „gurile” rele din jurul său

„Încă o dată jos pălăria pentru domnul Şucu, ajută echipa, sunt bani la Rapid, a crescut echipa. Totuşi ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi. Rezumă-te la lucrurile astea.

Nu e bine să intri pe un tărâm unde poţi fi făcut în foi de viţă. Te poţi păcăli pentru că în jurul tău sunt tot felul de guri care abia aşteaptă să te informeze aşa cum le convine lor” , a declarat Emil Grădinescu, la Prima Sport.

Declaraţiile lui Dan Şucu despre Constantin Zotta şi Dinu Gheorghe

„M-am consultat cu Mircea Lucescu şi chiar a fost o plăcere să discut cu dânsul. Îmi place să ascult oameni care au construit ceva, nu care au distrus.

Găsesc în spaţiul public oameni precum Dinu Gheorghe dau Constantin Zotta, care au distrus Rapidul, iar acum vin să ne înveţe pe noi ce să facem şi cum să rezolvăm orice problemă.

Nenorocirile create de dânşii ne-au costat peste 3 milioane de euro în ultimii doi ani. Nu se poate să mergem în această direcţie. Trebuie să fim atenţi cu cine ne consultăm. Ne consultăm cu un om care a construit sau cu unul care a distrus?

Şi mai sunt şi alţii care au distrus tot pe ce au pus mâna. Au furat, au delapidat, au ajuns la puşcărie, iar acum vin să ne înveţe. E fără sens”, a declarat Dan Şucu, pentru site-ul oficial al Rapidului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele