Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Becali are un singur regret legat de transferul lui Daniel Bîrligea: „Am greşit”

FCSB Publicat ieri, 20:47
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21805282/1/becali3.jpg

 

 

Daniel Bîrligea (24 de ani) a fost adus de FCSB de la CFR Cluj în schimbul sumei de două milioane de euro.

Atacantul a bifat până acum 5 apariţii în tricoul campioanei en-titre a României, în care a reuşit să marcheze 3 goluri, contribuind decisiv la victoria istorică obţinută de FCSB la Salonic, pe terenul lui PAOK, în faza principală din Europa League, atunci când a înscris unicul gol al partidei.

Gigi Becali are însă un regret faţă de transferul lui Bîrligea. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a vrut să îi pună o clauză de reziliere mult mai mare vârfului sosit de la CFR Cluj, dar impresarul jucătorului nu a fost de acord.

”Nu-l dau cu 8-10 milioane de euro. Am greşit în cazul lui că am pus o clauză de 15 milioane de euro. Au fost discuţii cu impresarul. Eu am vrut să-i pun 30, dar nu a vrut”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

În cazul unui viitor transfer al lui Daniel Bîrligea, CFR Cluj va primi 15% din tranzacţie şi poate încasa şi anumite bonusuri în funcţie de performanţele fotbalistului.

„Cât mai ai de gând să stai la FCSB?” . Răspuns sincer oferit de Bîrligea

Într-un interviu acordat publicaţiei poloneze prostozautu.pl, Daniel Bîrligea a fost întrebat despre viitorul său la trupa bucureşteană. 

”Eşti tânăr şi talentat, dar, cu siguranţă, FCSB nu este cea mai bună echipă la care poţi ajunge. Cât mai ai de gând să stai acolo?”, a fost întrebarea primită de Bîrligea.

Vârful FCSB-ului a dat un răspuns cât se poate de sincer şi a declarat că momentan se bucură de prezent şi că nu se gândeşte, deocamdată, la plecarea de la FCSB.

 

”Vreau să dovedesc că pot fi chiar mai bun decât am fost până acum. Voi rămâne aici cât timp am nevoie pentru a demonstra că pot mai mult. Sunt convins că voi pleca la momentul potrivit, dar nu la asta mă gândesc acum. Vreau să mă bucur de fotbal şi de fanii noştri excepţionali”, a răspuns Daniel Bîrligea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele