Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Eliminat în partida cu Elveţia U21, Vladislav Blănuţă a primit un verdict crunt: „Pierde Campionatul European, e clar”

Echipa nationala Publicat ieri, 16:40
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21804974/1/romania-u21-elvetia-u21-preliminariile-uefa-euro-2025-15-10-2024-2.jpg

 

 

Reprezentativa U21 a României s-a calificat, marţi, la EURO U21 din 2025, după ce a învins Elveţia, scor 3-1, pe Stadionul Giuleşti, în ultimul meci din Grupa E preliminară. Este a patra calificare consecutivă la turneul continental pentru tricolorii U21.

Pe lângă Daniel Pancu, care a văzut cartonaşul roşu în urma gestului incredibil la adresa arbitrului, când a a intrat în teren şi a părut că vrea să îl bată pe centralul partidei, în urma unui fault dur făcut de un jucător advers, pe care arbitrul nu l-a sancţionat iniţial corect, încă un jucător a fost eliminat.

Vladislav Blănuţa, rezervă neutilizată, a văzut şi el cartonaşul roşu la aceeaşi fază, deoarece a intrat pe teren şi a progresat extrem de agresiv la adresa arbitrului.

Florin Bratu a analizat eliminarea jucătorului de la „U” Cluj şi este de părere că acesta nu va fi convocat pentru turneul final, deoarece va primi cel puţin două etape de suspendare.

„Blănuţă şi el a luat cartonaş roşu direct, victimă colaterală, dar va suferi, adică el pierde Campionatul European, e clar.

Pentru că n-ai cum, cum să convoci un jucător care e suspendat cel puţin două etape? N-ai cum. El va pierde Campionatul European”, a spus Florin Bratu, la Digi Sport.

Ce suspendare ar putea primi Daniel Pancu

În minutul 27, la scorul de 1-0 pentru "tricolorii mici", Louis Munteanu a fost faultat foarte dur, moment în care arbitrul i-a acordat jucătorului elveţian doar cartonaşul galben.

Când a văzut decizia, Daniel Pancu a intrat pe teren şi s-a dus glonţ sper arbitru. Selecţionerul reprezentativei de tineret nu s-a rezumat doar la a îl certa pe central şi a vrut să îl lovească, dar arbitrul s-a ferit. Între timp, Akdag se lupta să îl ţină în frâu pe Daniel Pancu.

În mod evident, Daniel Pancu a fost eliminat, iar Blănuţă, aflat pe bancă, a avut aceeaşi soartă. Atacantul Universităţii Cluj a fost implicat şi el în altercaţie. De asemenea, centralul şi-a schimbat decizia iniţială şi Jaquez, fotbalistul elveţian care l-a faultat pe Louis Munteanu, a fost eliminat.

În urma acestui episod Daniel Pancu va primi cu siguranţă două meciuri de suspendare, dar având în vedere gravitatea acţiunii sale s-ar putea să fie suspendat pentru trei partide, astfel că ar rata faza grupelor de la EURO U21.

Selecţionerul ar urma să revină pentru următoarele meciuri, dacă naţionala U21 se va califica în faza următoare. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri