Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Nu e Villareal! Un club uriaş este gata să plătească 25 de milioane de euro pentru Andrei Raţiu

Stranieri Publicat de Tudor Moisa ieri, 13:16
mail-share icon Email

Andrei Raţiu trece printr-o formă foarte bună. După ce a fost unul dintre cei mai importanţi "tricolori" la Campionatul European, fundaşul dreapta şi-a câştigat postul de titular la Rayo Vallecano, iar acum ar putea pleca la un club uriaş.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21804718/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024-19.jpg

Andrei Raţiu este titular incontestabil în flancul drept al apărării echipei naţionale. După ce a stat mai mult pe bancă în sezonul precedent, internaţionalul român şi-a câştigat locul în primul 11 a lui Rayo Vallecano, în debutul actualei stagiuni.

Pe lângă aportul defensiv, Andrei Raţiu a contrbiuit şi pe plan ofenisv, în debutul sezonului de La Liga, iar după ce a marcat un gol şi a oferit o pasă de gol, acesta a ajuns pe radarul mai multor echipe.

Villareal deţine 50% din drepturile lui Raţiu, iar interesul "Submarinului Galben" pentru readucerea românului este unul cunoscut, dar acum a intrat în cursă un alt club. Conform Marca, Altetico Madrid îl monitorizează pe fundaşul român şi ar putea decide să achite clauza de reziliere de 25 de milioane de euro pe care o are Raţiu la Rayo.

Publicaţia spaniolă mai menţionează că şi alte cluburi importante din Europa sunt cu ochii pe Andrei Raţiu, astfel că plecarea sa de la Rayo ar fi iminentă. Rămâne de văzut dacă internaţionalul român va pleca în iarnă sau la finalul sezonului.

Fundaşul român a făcut junioratul la "Submarinul Galben", între 2010 şi 2016, iar după a evoluat la formaţiile B şi C ale Villarealului, înainte ajungă în 2019 la echipa de seniori. Pe lângă Villareal şi Rayo, Andrei Raţiu a evoluat de-a lungul carierei la ADO Den Haag şi Huesca.

25 de selecţii şi un gol marcat sunt cifrele lui Raţiu la naţionala României, pentru care a debutat în 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele