Ultima oră
Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii” Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii”
VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri
Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool
LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană” LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană”
LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate
Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV

Andrei Ivan e pe picior de plecare de la Craiova, iar oltenii i-au găsit deja înlocuitor! Mihai Rotaru a lansat oferta oficială

CS Universitatea Craiova Publicat pe 28 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21715562/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-superliga-superbet-play-off-21-04-2024-1.jpg

Andrei Ivan este curtat de mai multe cluburi din Superliga, iar printre cele mai vehiculate nume este cel al clubului Rapid.

Chiar impresarul jucătorului a confirmat că cele două cluburi poartă negocieri pentru un eventual transfer, dar că Ivan în momentul de faţă se concentrează să dea totul la Universitatea Craiova.

Oltenii deja s-au orientat pentru aducerea unui jucător care să îi ia locul lui Ivan, iar Mihai Rotaru a lansat oferta oficială.

Este vorba despre Omar Faraj (22 de ani) de la AIK Stockholm, un jucător cu prezenţe în naţionala Suediei, dar care a preferat echipa Palestinei, având în vedere rădăcinile sale.

Crescut de AIK şi Academia celor de la Brommapojkarna, a făcut pasul în Spania la Levante, pentru care a bifat o singură prezenţa în LaLiga, fiind trimis ulterior la echipa a doua.

În anul 2023, s-a întors la clubul la care s-a format şi cu care mai are contract până la sfârşitul anului 2026.

Oferta oficială lansată de Mihai Rotaru pentru Omar este de împrumut gratis pentru un an cu opţiune de cumpărare definitivă în vara anului 2025 în schimbul sumei de 500.000 de euro, notează GSP.

Faraj ar urma să încaseze un salariu de 10.000 de euro pe lună în Bănie, în contract fiind incluse mai multe prime speciale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri