Ultima oră
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League
Un suporter al echipei Liverpool a murit în Italia, unde se afla pentru meciul cu Milan Un suporter al echipei Liverpool a murit în Italia, unde se afla pentru meciul cu Milan
LIVE VIDEO | Champions League revine la PrimaSport. Manchester City - Inter Milano, de la 22:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi PSG - Girona, de la 22:00, în direct, pe Prima Sport 2! Vezi programul complet al zilei

LIVE VIDEO | Champions League revine la PrimaSport. Manchester City - Inter Milano, de la 22:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi PSG - Girona, de la 22:00, în direct, pe Prima Sport 2! Vezi programul complet al zilei
Baschet feminin | Campioana CSM Constanţa, înfrângere cu Casamont Zaragoza în preliminariile Euroligii

Baschet feminin | Campioana CSM Constanţa, înfrângere cu Casamont Zaragoza în preliminariile Euroligii
Vicecampioana CSM Oradea, victorie în primul meci din preliminariile Ligii Campionilor Vicecampioana CSM Oradea, victorie în primul meci din preliminariile Ligii Campionilor

Mircea Lucescu, acuzat de trădare de un renumit om din fotbal: ”Ai stat 14-15 ani, te-a plătit regeşte şi...”

Fotbal Romania Publicat pe vineri, 19:41
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21732231/1/mircea-lucescu-selectioner-al-echipei-de-fotbal-al-romaniei-06-08-2024-4.jpg

 

 

Mircea Lucescu a revenit cu două victorii pe banca echipei naţionale după o pauză de 38 de ani.

„Il Luce” este unul dintre cei mai titraţia antrenori din istoria fotbalului mondial, având 35 de trofee în vitrină.

Giovanni Becali, renumitul impresar, a avut un conflict cu Mircea Lucescu pe vremea când antrenorul o pregătea pe Galatasaray (perioada 2000/2002). 

Agentul s-a arătat extrem de deranjat de faptul că actualul selecţioner al naţionalei României nu a recunoscut că el a fost cel care  l-a dus în Turcia.

Giovanni Becali l-a acuzat că l-a trădat atât pe el, cât şi pe Şahtior Doneţk, atunci când s-a dus direct la rivala Dinamo Kiev. Acesta a vorbit şi despre revnirea lui Lucescu pe banca echipei naţionale şi consideră că tehnicianul şi-a asumat un mare risc.

„Cred în onestitatea lui Mircea Lucescu de a face o selecţie corectă, în afara faptului că e un antrenor care a demonstrat. Una e problema mea şi a lui, economică, o altă trădare cum ar veni… şi alta e antrenorul Mircea Lucescu.

Astea sunt chestii care au trecut. (n.r. Decizia lui Lucescu de a reveni la naţională este bună?) Poate bună pentru el, din punctul meu de vedere, e prima dată când riscă, până acum n-a riscat.

”Ai stat 14-15 ani, te-a plătit regeşte şi...”

Spune-mi unde a riscat. De la Rapid, merg la Galatasaray, de la Galata merg la Doneţk, la Doneţk stau 14 ani, de acolo iau naţionala Turciei, unde am antrenat 4 ani, deci era totul controlat.

De la turci, merg la Dinamo Kiev, nu o numesc trădare, dar mi se pare trădare, ca un om la care ai stat stat 14-15 ani, care ţi-a cumpărat ce jucători ai vrut şi care te-a plătit regeşte, să te duci la Dinamo Kiev, în situaţia în care acolo deja era izbucnit războiul.

Era totuşi un risc calculat pentru că... <<Băi, e Dinamo Kiev, nu pot să iau decât locul 1 sau 2. Pe când aici…>>. Hai să nu ne îmbătăm cu apă rece, noi aşteptăm ca aceşti jucători, de exemplu Man sau Mihăilă, să explodeze, să joace în fiecare etapă cum au jucat acum.

Să-l vedem pe Drăguş că joacă la Trabzonspor şi mai dă 10 goluri, ceea ce e greu. Să vedem că Drăguşin la Tottenham devine un jucător de bază…”, a declarat Giovanni Becali, la Prietenii lui Ovidiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele