Ultima oră
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool

Europa League Publicat pe sâmbătă, 09:24
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21732621/1/paok.jpg

 

 

FCSB o va întâlni pe 3 octombrie pe PAOK în deplasare, într-un duel ce face parte din faza ligii din Europa League.

Cu mai puţin de o lună înaintea meciului de la Salonic, grecii s-au întărit puternic în compartimentul defensiv.

Fundaşul croat Dejan Lovren va semna un contract pe doi ani cu PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, după ce va efectua vizita medicală.

Fundaşul internaţional croat (78 de selecţii) a fost plasat pe lista de transferuri de Olympique Lyon în această vară, dar nu şi-a găsit un club.

Piaţa de transferuri din Grecia s-a închis în urmă cu mai mult de 24 de ore, dar PAOK ar trebui să obţină o scutire dovedind că a ajuns la un acord cu OL înainte de închiderea pieţei.

PAOK Salonic ocupă locul 2 în campionatul Greciei, după 3 etape.

FCSB a stabilit preţul biletelor pentru meciurile de acasă din Europa League

FCSB a anunţat preţul pachetelor pentru meciurile din Europa League.

Campioana României a pus în vânzare biletele pentru meciurile de acasă din Europa League vineri, 13 septembrie.

Pachetele de bilete, ale căror preţuri sunt prezentate mai jos, vor oferi acces la toate cele patru meciuri de acasă al formaţiei „roş-albastre”.

Este vorba de meciurile împotriva echipelor Fudbola Klubs (26 septembrie, 22:00), FC Midtjylland (7 noiembrie, 19:45), Olympiacos FC (28 noiembrie, 22:00) şi Manchester United (30 ianuarie, 22:00).

Preţurile pachetelor pentru meciurile de acasă ale FCSB-ului

  • PELUZE - INEL 3 - 150 LEI
  • PELUZE - INEL 2 - 210 LEI
  • PELUZE - INEL 1 - 250 LEI
  • TRIBUNA 2 - INEL 3 - 450 LEI
  • TRIBUNA 1 - INEL 3 - 450 LEI
  • TRIBUNA 2 - INEL 2 - 500 LEI
  • TRIBUNA 1 - INEL 2 - 500 LEI
  • TRIBUNA 2 - INEL 1 - 550 LEI
  • VIP 3 - 1.000 LEI
  • VIP 2 - 1.350 LEI
  • VIP 1 - 1.650 LEI

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele