Ultima oră
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa! VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa!
O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el

O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el
După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil
O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu:  „El a dat-o în străchini” O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu: „El a dat-o în străchini”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”

Jucătorul promiţător din Superliga, asemănat cu Valentin Mihăilă. „Parcă-i Mihăilă din începuturi” + Starul, criticat. „Pune, mă, mâna şi fă ceva!” | EXCLUSIV VIDEO

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe miercuri, 22:05
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21730197/1/romania-u20-germania-u20-elite-league-u20-05-09-2024.jpg

Basarab Panduru a vorbit despre doi jucători de perspectivă de la Universitatea Craiova şi a tras concluziile.

Este vorba despre Ştefan Baiaram şi Ştefan Bană, cei doi jucători ai oltenilor care se bat pe postul de extremă dreapta.

Primul era considerat la un moment dat unul dintre cei mai promiţători jucători din campionatul României, dar a avut evoluţii sub aşteptări în acest start de sezon. Al doilea are doar 19 ani, dar pare că îi poate lua faţa lui Baiaram, după ultimele sale evoluţii.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Basarab Panduru a asemănat stilul de joc lui Ştefan Bană cu cel a lui Valentin Mihăilă, la începuturile sale la Universitatea Craiova. Pe lângă asta, expertul Prima Sport a criticat prestaţiile sub aşteptări ale lui Baiaram.

„Să mai lase cordeluţa aia din cap, pentru că nu contează cordeluţa, ci contează cum joci! A avut cu Reghecampf un an senzaţional, a avut cele mai multe goluri şi te-ai fi aşteptat să se ducă în sus, mai ales că are calitate.

Dar pune, mă, mâna şi fă ceva, că e păcat de calitatea pe care o ai. Eşti încă under, îţi ia faţa Bana? La cum aleargă Bana, să ştii că parcă-i Mihăilă din începuturi. Când nu îţi merge bine jocul, e momentul să te antrenezi şi să-ţi faci treaba”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri